2777
2789

یعنی خواهر من الان پیش یه خانواده دیگه است

تعبیرش چیه؟

دیشبم استرس داشتم یکم

اما نه دراون حد

اه لعنت

دوسه ساعت بیشتر نخوابیدم از دیشب

بعد ازن خواب حالم داغون شد

گریه میکردم وقتی فهمیده بودم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

چندسالته؟! 

شاید خدا میخواد به مامانت یه آبجی بده برات 😉😁

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چندسالته؟! شاید خدا میخواد به مامانت یه آبجی بده برات 😉😁

قربونت شم من خانوادمو توی تصادف از دست دادم خیلی ساله

۲۲سال

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت شم من خانوادمو توی تصادف از دست دادم خیلی ساله۲۲سال

عه 

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

پس شاید یه آبجی دیگه داری خبر نداری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میگن خواب تکراری دیدن یا خواب های پشت سر هم برای خانوم ها عادیههمه خواب ها هم تعبیر خاصی نداره

جدی یعنی پس خواب پریشان بوده

ممنونم

عه خدا رحمتشون کنه عزیزم پس شاید یه آبجی دیگه داری خبر نداری

ممنون دوست خوبم

چی بگم والا شبیهمم هست

میشناسمش توواقعیت

قربونت شم من خانوادمو توی تصادف از دست دادم خیلی ساله۲۲سال

خدارحمت کنه عزیزانت رو

شاید اونموقع مامانت بارداربود💔🫠

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خدارحمت کنه عزیزانت روشاید اونموقع مامانت بارداربود💔🫠

ممنون دوست عزیزم

آخه این دختر توی واقعیت یکی از آشناهامه میبینمش

ممنون دوست عزیزمآخه این دختر توی واقعیت یکی از آشناهامه میبینمش

خب خواهرداشتی قبلن؟ یاکوچولو‌بودی یادت نیست؟

ینی میگی دوتاخواهربودین ،جداتون کردن ،هرکدومتونو خانواده ها بزرگ کردن؟ 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خب خواهرداشتی قبلن؟ یاکوچولو‌بودی یادت نیست؟ینی میگی دوتاخواهربودین ،جداتون کردن ،هرکدومتونو خانواده ...

نه خواهر یدونه داشتم که فوت کرد

یکی هست آشنامونه حتی چهره ای هم به من شبیهه

الانم میشناسمش یه دوسه بار خواب دیدم که باآزمایش مشحص شده خواهرمه

بله خانوادخ های متفاوت