2777
2789

پسرم کلاس اوله انروز که اومد چندبار پرسیدم چه خبر چیکارا کردید معلم چیا گفت و... بعد چیزی خاصی جواب نداد الان اخرشبی تو گروه مامانا گفتن هم باید شعر حفظ میکرد و هم کاردستی داشته الانم خواب تشریف داره😐.دخترا فکر کنم حواسشون جمعه ولی پسرای شماهم فراموش میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ توقعی از بچه کلاس اولی داری معلمش باید همون بعد کلاس تکالیفو میذاشت توی گروه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

پچه ی کلاس اولی این چیزایادش نمیمونه 

معلم چه بی فکربوده که توی گروه نذاشته تکالیف رو 

من پسرم دومه معلمش میگه انتظارزیادیه که بخوایم بچه الان تکالیف رویادش بمونه یاخودش توی دفترچه بنویسه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه دفتر یادداشت بدار کیفش به معلم بگو براش بنویسه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم🤣🤣😍دختر من امروز اولین روزش بود ریز به ریز همه چیو با جزییات تعریف کرد

دخترا همینن مثل خودمونن منکه با پسرم تقریبا دعوام میشه بازم هیچی نمیگه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
همون صفحات اول یه شعر هست انگار اونو باید حفظ میکرد

اینا فردا بهشون کتاباشونو میدن 

مدرسشون امسال شروع بکار کرد یکم همه چی دیر شد

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
عزیزم🤣🤣😍دختر من امروز اولین روزش بود ریز به ریز همه چیو با جزییات تعریف کرد

😂😍خداحفظش کنه 

معمولاپسراکمتراینطورچیزاروتعریف میکنن 

بهترهم هست تاخودشون چیزی نگفتن ازشون سوال نکنیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😂😍خداحفظش کنه معمولاپسراکمتراینطورچیزاروتعریف میکنن بهترهم هست تاخودشون چیزی نگفتن ازشون سوال نکنی ...

ممنونم همچنین عزیزان شمارو 

درسته دقیقا همینطوره اما خداییش نمیشه اولین روز مدرسه بچت باشه ازش نپرسی چطور بود چیکارا کردی 

هر چند که خودش نزده میرقصه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

معلم میگه من این کار رو نمیکنم بچه باید یاد بگیره سرکلاس حواسشو جمع کنه خودش

کار خیلی بدی میکنه اعتراض کنید ابن کارا برا وقتیه ک بچه بتونه یاذاشت کنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑