2777
2789

چند وقته بیکار شده دنبال کار میگرده بعد یه خواهر احمقش دوتا توله داره تقریبا نزدیکمونم هستن هربار بچه ش کلاس داره زنگ میزنه داییش بره ببرتش...شوهرم به من نگفته بود تا یوقت از دهن اون بچه شتیدم‌.جدیدن هم بهش گفته تا برا مدرسه ش سرویس بگیرم تو بیا صبحا دنبالشون ببرشون مدرسه اینم خررر قبول کرد.درصورتیکه من صبحا میخوام برم سرکار بیدارش میکنم بره نون بگیره واسه صبحونه سختشه غر میزنه.بهش چندین بار با ملایمت گفتم اینکار دور از شخصیت توعه مگه تو پرستار بچه ای اول قبول کرد اما دیشب گفت تو نمیزاری من تو زندگی به ارامش برسم‌یچیزایی بین من و خواهرام هست که تو خبر نداری...من دوس دارم کاراشونو انجام بدم گفتم احمق تو متاهلی زندگی خودتو داری چرا یطوری رفتار میکنی بقیه فک کنن بیکار و بی عاری...اما تو کتش نمیره .هربار خواهرش زنگ میزنه مطمئتم که باید بره یه کاری براش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بره چیزی از تو کم میشه؟

چون شخصیت خودشو حفظ نمیکنه بهش میگم تو دیگه ازرداج کردی خواهر مادرت باید بفهمن دیگه گرفتاریای خودتو داری.بعد خواهر و دامادش هردوشاغلن خب واسه بچه شون راننده بگیرن مگه ما ضامن زندگی دیگرانیم

اره پول میده .پول کرایه!!!در حد ۳۰ ۴۰ تومن.این اصلا تو شان و شخصیت من نیست شوهرم بشه نوچه یکی دیگه

خب بخش بگو اگه دوست داری برو اسنپ کار کن یا سرویس مدرسه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

توله چیه خوشت میاد یکی به بچت بگه توله؟ 

شوهر خودت‌ عقل نداره به جای اینکه الویت زندگیش زن و بچش باشه شده خواهرش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

حالا بینشون یه چیزی هست.. حتما یه لطفی کرده به شوهرت داره جبران میکنه.. من خودم اگه محبت کسی رو ده ب ...

به اندازه کافی میدونم که شوهرم جبران کرده براشون.از وقتی بچه هاش کوچیک بودن بابای بچه ها نمیبردشون دکتر،اونموقع داییشون مجرد بود همون موقع هم اینکارارو میکرد واسشون

خب بخش بگو اگه دوست داری برو اسنپ کار کن یا سرویس مدرسه

میره اسنپ اتفاقا خواهرش سواستفاده کرده چون میدونه داداشش فعلا بیکاره میگه بیا بچه های منو ببر من پولشو میدم به شوهرم میگم مگه ما فلجیم.خودمون پول درمیاریم .بدم میاد از ترحم

توله چیه خوشت میاد یکی به بچت بگه توله؟ شوهر خودت‌ عقل نداره به جای اینکه الویت زندگیش زن و بچش باش ...

اتفاقا شوهر من عقل داره اما اون خواهر بیخودش مدام زنگ میزنه اینم میگه من دوبار میگم نه سومین بار دیگه زشته بگم.حتی دامادشم زنگ میزنه پرو پرو میگه بیا فلان چبمون خرابه درست کن تو خونه