2777
2789
عنوان

شما هم رو رابطه شوهرتون و خانوادش حساسید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
به اندازه کافی میدونم که شوهرم جبران کرده براشون.از وقتی بچه هاش کوچیک بودن بابای بچه ها نمیبردشون د ...

البته بعضی ادما سواستفاده کردن تو ذاتشون هست حالا شایدم خواهرهمسر شمام اهل سواستفاده باشه. منم دارم تو خانواده شوهرم. ولی درظاهر نشون نمیدم ولی ته دلم غوغاست.. ولی چیزی نمیگم.. تصورکن حرفی نمیزنم توهربحثی میگه تو باعث شدی با خانوادم بد باشم.. خداییش براشون خوب خرج میکنه. سرمیزنه ولی خب انگارقرار بوده بیشتر خودشو وقف کنه نذاشتم من 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بعضی ادما سواستفاده کردن تو ذاتشون هست حالا شایدم خواهرهمسر شمام اهل سواستفاده باشه. منم دارم ...

من متاسفانه گفتم خودش عقل داره بهش رک و راست بگم اما برعکس برداشت شد انگاری...

با دید بد نگاه نکن من خودم وقتی ببینم دور و برم کسی نیاز داره و کار درست درمون هم نداره به بهانه های مختلف کار بهش میسپارم و پول بیشتر هم میدم که کمکی کرده باشم.چون مستقیم هم بخوام پول بدم حس بدی به طرف میده. از طرفی خواهر برادر هم این حرفارو نداره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
مشخصه خیلی گارد داری نسبت به اقوام شوهر

اتفاقا من اصلا اونجوری نیستم حتی یسریا میگن دوس ندارن شوهرشون تنها بره خونه مادرش اما من کلا ریلکسم اما این موضوع خیلی برام گرون تموم میشه.خواهر و دامادش هردو کارمندن بهترین شغلو دارن اما بچه هاشونو کارای خونشونو مدام اوار میکنن سر شوهر من

با دید بد نگاه نکن من خودم وقتی ببینم دور و برم کسی نیاز داره و کار درست درمون هم نداره به بهانه های ...

دقیقا از همین حس ترحم متنفرم.من خودم میرم سرکار که دستمون جلو کسی دراز نباشه اما شوهر من انگار لنگ یه قرون دوزاره.من الان خودم میتونم به بقیه پول قرض بدم خداروشکر دستم به دهنم میرسه اما نتیجه ازدواج با مردی که باهاش تفاوت فرهنگی داری میشه همین

من متاسفانه گفتم خودش عقل داره بهش رک و راست بگم اما برعکس برداشت شد انگاری...

بیست وهفت سال زندگی مشترک یادم داد کمتر ازخانواده ش حرف بزنم حتی در بدترین شرایط.. یه جاهایی خودت بگو پاشو برو بچه ها رو برسون دیر شد منتظرن البته بالحن خوب ها.. تیکه اینا نندازی.. 

بیست وهفت سال زندگی مشترک یادم داد کمتر ازخانواده ش حرف بزنم حتی در بدترین شرایط.. یه جاهایی خودت بگ ...

کاش همینقدر که میگید عادی بود.بدتر ازهمه اینه که تو دوستی بارها بهم گفته بود من اصلا خانوادم برام مهم نیست فقط تو مهمی.الان دقیقاااا برعکس شدا

کاش همینقدر که میگید عادی بود.بدتر ازهمه اینه که تو دوستی بارها بهم گفته بود من اصلا خانوادم برام مه ...

دقیقا هرچی بگن نیستن همونو هستن.. شوهرمنم همینطور گفتن خیلی تمییزو حساسه.. ولی اصلا تمییز نبود فقط غرغرو وکلا ادم بی لیاقتی بود.. ناراحتت نکنم فقط زیاد بهش نگو.. مرد جماعت همین چندتا جمله رو برات یه پرونده میکنه تا میتونه اذیتت میکنه

وای دقیقا میفهمم چی میگی😂 منم حس بدی دارم وقتی به شوهرش نمیگه منو ببر و بیار ولی به شوهر من زنگ میزنه میگه بیا. هیچکسم متوجه حرف من نمیشه فکر میکنن من بدم میاد شوهرم واسه خواهرش کاری کنه. اما من حرفم اینه که آدم همونقدری احترام بزاره و برای طرف کار کنه که احترام میبینه ازش! 

وای دقیقا میفهمم چی میگی😂 منم حس بدی دارم وقتی به شوهرش نمیگه منو ببر و بیار ولی به شوهر من زنگ میز ...

خداروشکر یکی فهمید من چی میگم.از وقت من عروس این خانواده شدم مدام شوهرم داره کارای این و اونو انجام میده خب دیگه حد و اندازه داره دیگه.اگه عرضه نداشتن چرا بچه اوردن اصلا.درصوتیکه من هنش بهش میگم حتی اگه پدر مادر خودمم بهت زنگزدن بگو کار دارم نمیتونم.

خداروشکر یکی فهمید من چی میگم.از وقت من عروس این خانواده شدم مدام شوهرم داره کارای این و اونو انجام ...

وای منم وقتی مامانم اینا یکاری ازش بخوان با اینکه حق دارن چون همه کار واسه ما میکنن و خیلی بهمون احترام میزارن، اما با این وجود سختمه، دوس ندارم وقتی نمیخوام بره یکاری واسه خواهرش کنه از اونور بیاد برای خانواده من کاری کنه که حس کنه من با خواهرش مشکل دارم

همیشه هم براش توضیح میدم که من با خواهرت مشکلی ندارم دوسشم دارم ولی رفتاراش رو نمی‌پسندم. میدونی از یه طرف شاید بخاطر تفاوت فرهنگیه از طرف دیگه هم بخاطر اینه که شوهرامون نسبت به خواهر و برادر احساسی هستن و اصل قضیه رو متوجه نمیشن

وای منم وقتی مامانم اینا یکاری ازش بخوان با اینکه حق دارن چون همه کار واسه ما میکنن و خیلی بهمون احت ...

دقیقا منم همینطورم.بهش میگم نمیگم کمک نکن ،اما نه بخاطر هرکار بیخود و کوچیکی.اخه مگه تو پرستار بچه ای یا چه میدونم اژانس هستی که باید دربست دراختیار باشی.بخدا من خیلی اتفاقا باهاش راه میام.خیلی به همه کمک میکنه اما خب یسری چیزا واقعا واسه من خط قرمزه اونم بخاطر شخصیت خودش که فردا نگن داداشمون بیکاره ما بهش پول میدیم.اما دریغ از ذره ای عقل و شعور

دقیقا منم همینطورم.بهش میگم نمیگم کمک نکن ،اما نه بخاطر هرکار بیخود و کوچیکی.اخه مگه تو پرستار بچه ا ...

من شوهرم شاغله و از خواهر شوهرم اینا دوریم، توی دوتا شهر مختلف. با این وجود خیلی اذیت میشم. خدا کمکت کنه واقعا.