2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این سن نیاز به واسطه یا آشنایی توسط خودش لازمه 

اینکه خواستگار سنتی بیاید احتمالش کمه 

ولی امید به ازدواجش وجود داره من چند مورد در چند سال اخیر در اطرافیانم دیده ام.

دیگه مثل گذشته نیست که دختر در سن کم ازدواج کنه که البته مدتی است دوباره به‌آن روال بازگشته

چرا نشه!من دوستم ۳۷ سالگی تازه با یه کارخونه داری که تو ساخت و ساز هم بود تو یه سفر که داشت از دبی میاومد آشنا شد و ازدواج کرد .الانم یه پسر داره .تازه یه پاش ایرانه یه پاش کشورهای خارجی برای گردش و تفریح

یعنی چی؟الان باید بهش چی بگم؟!بگم عزیزم تو باید ۱۶ سالگی شوهر میکردی الان نوبت نوه هات باشه؟!هرکسی ت ...

درسته 

ولی همینجا طرف ۲۷ سالشع مثلا میگع خواستگار دارم بهش فک کنم یا نه 

یهو همه میریزن میگن نههه ۲۷ مثلا زوده سن ازدواج نیس بهش فکر نکن و فلان....

ازین نظر گفتم

لطفا لایک ننمایید🗿
خواستگار زیاد داشتن بدرد نمیخوره فقط مایه ی دردسر و اعصاب خوردی هستنآدم یه خواستگار داشته باشه همونم ...

دقیقا

منم اینقدر خواستگار داشتم که دیگه اسم خواستگار میومد حالم بد میشد ولی هیچکدوم معیارای مدنظرمو نداشتن و ازدواج قسمتم نشد

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

من اصلا منکر قسمت و خواست خدا و ... نیستم. اتفاقا چون آدم مذهبی هستم بیشتر معتقدم به این صحبت ولی آخه وقتی تا ۴۰ سالگی خواستگار نداشته باشی نمیشه منتظر معجزه باشی من ترجیحم پذیرشه تا امیدواری بیش از حد 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

خواستگار زیاد داشتن بدرد نمیخوره فقط مایه ی دردسر و اعصاب خوردی هستنآدم یه خواستگار داشته باشه همونم ...

نه ادم تا خواستگار داره امید داره وقتی ادم نداشته باشه از ازدواج ناامید میشه

نه بره قبر بخره بمیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این حرفا رو میشنوم انقدر عصبانی میشم خدا شاهده من احساس میکردم نسل امروز دیگه از اینا عبور کرده برای چی نتونه الان میرن تخمک هاشون فریز میکنن اگه دیر شوهر کردن بتونن بچه بیارن ازدواج باید پیش بیاد لباس نیست که والله فامیل خودم ۴۴ اینا بود۴۶ شوهر کرد چه شوهری استاد دانشگاه پولدار خانواده دار خودشم تحصیل کرده مهندسه  تو سن پایین شوهر کردی با یه بچه برگشتی اون خوبه؟  والله الان متین ستوده ۴۰ سالش شوهر کرده عروسی گرفته زن کامران تفتی حالا هر چقدرم ازدواج دومش باشه خلاصه از اول جدا شده به ثمر نشسته تو ۴۰ سالگی نگاه کمی انگار دختر ۲۰ ساله هست والله بره به پوستش برسه بع قیافش به خودش شوهرم پیدا میشع دوتا کافه دوتا رستوران دوتا کلاس خود شما کسی نداری شیر پاک خورده معرفی کنی 

انشالله پیدا میشه همه چی به قسمته والله یه نفر میشناسم تو سن ۳۲ شوهر کرد بچه داشت دوتا چه زندگی شوهرش فوت شد  میبینی بهش بگو  توکل به خدا انشالله زودتر بختش باز شه