2777
2789
چرا سابقه ی بد؟بعضیا علائم ندارن بازم نگرانی برو دکتر عزیزم اگه شرایطشم نداری با اسنپ دکتر از متخصص ...

پارسال یه سقط داشتم توی ۶ هفته ۲روز رشدش متوقف شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد سینه که ممکنه یه روز کلا قطع بشه ولی باز برمیگرده، چند روزه علائم نداری؟ علائمت چیا بود؟ 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

[QUOTE=398988748]درد سینه که ممکنه یه روز کلا قطع بشه ولی باز برمیگرده، چند روزه علائم نداری؟ علائمت چیا بود؟ [/QUOTEحالت تهوع خیلی کم هرچندروز یه بارنفخ تکررادرارسینه درد

اره ۷هفته رفتم گفتن همه چیزش نرماله

خب دیگه پس الکی نگرانی فقط اگه لکه بینی چیزی داشتی بگو به دکترت بهت شیاف بده

این مدتم نه استراحت مطلق باش نه کار سنگین کن عادی باش

بعد ۱۲ هفته به دکترت تاکید کن سونو  طول سرویکس هم بنویسهاگه دیدی داره زیر ۳۰میشه سرکلاژو پساری  انجام بده خیالت راحت بشه

🩵

[QUOTE=398988748]درد سینه که ممکنه یه روز کلا قطع بشه ولی باز برمیگرده، چند روزه علائم نداری؟ علائمت ...

عزیزم نگران نباش،وقتی قلب تشکیل میشه احتمال سقط خیلی پایین میاد،سه ماه اول کلا همینجوریه،آدم فقط با علائم سلامتی بچه رو چک میکنه ولی اینم بدونم بعضیا بارداری راحتی دارن و ویار سخت ندارن شاید شما هم جز همونایی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘