2777
2789
درسته ولی همینجا طرف ۲۷ سالشع مثلا میگع خواستگار دارم بهش فک کنم یا نه یهو همه میریزن میگن نههه ۲۷ م ...

کلا نظر من اینه از ۲۲ سالگی تا به بالا واسه ازدواج مناسبه.

کمتر نمی پسندم چون احساس میکنم هم دختر و هم پسر بچه ان.  در کل بالای این سن همه جوره ازدواج اوکیه 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا اینستا دیدین یه خانوم حدودا۵۵ سابه با یه پسر جوون۳۷ یا شایدم کمتر ازدواج کرد،،پسره خیلی خوشتیپ ب ...

واقعا فکر میکنین این ازدواجا دوام دارن

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
دقیقامنم اینقدر خواستگار داشتم که دیگه اسم خواستگار میومد حالم بد میشد ولی هیچکدوم معیارای مدنظرمو ن ...

ان شالله بزودی زود یه مورد خوب برات بیاد باب دلت و

ازدواج کنی عزیزم 😊

چرا نشه!من دوستم ۳۷ سالگی تازه با یه کارخونه داری که تو ساخت و ساز هم بود تو یه سفر که داشت از دبی م ...

آخه عزیزم منطقه زندگی مهمه فرهنگ ما بالای ۳۰رو به سختی می پذیره. چون کیس هم سن و سال اکثرا ازدواج کردن 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

ان شالله بزودی زود یه مورد خوب برات بیاد باب دلت وازدواج کنی عزیزم 😊

ممنون عزیزم

انشاالله یه بخت خوب و عالی هم قسمت خودت بشه

نه ادم تا خواستگار داره امید داره وقتی ادم نداشته باشه از ازدواج ناامید میشه

فامیل خواستگار نداشت تا ۴۶ سالگی میرفت اداره سرکار می آمد زد یه خواستگار تو این سن چقدر ادم حسابی حسرت زندگیش تو دل همه هست

من اصلا منکر قسمت و خواست خدا و ... نیستم. اتفاقا چون آدم مذهبی هستم بیشتر معتقدم به این صحبت ولی آخ ...

آدمیم نه ربات 

من۲۰ازدوتج کردم جدا شدم اینقدر داغون بودم 

الان انقدر خوب و‌خوشتیپ و همه چی تموم‌شدم کلی خاطرخواه پیدا کردم و حتی نامزد سابقم برگشته و التماس!!

آذمها تغییز میکننن اگه خودشون بخوان 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

نمیدونم واقعا پسره خوب بود نزدیک شهر خودمونمبود،،😅😅من ۳۵ سالمه یه بار جدا شدم،ای کاشبا من ازدواج م ...

انشاالله یه ازدواج عالی هم قسمت شما بشه🙏

نه بره قبر بخره بمیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این حرفا رو میشنوم انقدر عصبانی میشم خدا شاهده من احساس میکردم نس ...

حالا خودتو عصبانی نکن عزیزم 

ان شاالله یه ازدواج خوب نصیبش بشه بخدا بیشتر از خودم برا اون دعا می‌کنم چون می‌دونم طفلی خیلی براش دغدغه ست 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

فامیل خواستگار نداشت تا ۴۶ سالگی میرفت اداره سرکار می آمد زد یه خواستگار تو این سن چقدر ادم حسابی حس ...

۴۶ سالگی که نشد زندگی حالا شاید اون بازم دلش حال و هوای این چیزا رو داشته باشه ولی همه مثل هم نیستن هرکسی یه زمانی ذوق اون چیزو داره بعد از اون ذوقش میپره

مممنونم گلم🥰یه خواستگار جدید دارم،اینم مجردهتا حالا ازدواج یعنی نکرده،پسر خیلی خوبی بود،حسمیکنم به ...

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد 🤲