2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ... همکارم تو ۴۰ سالگی ازدواج کرده بود

البته خیلیا هم می پذیرن 

باید بیخیال هر چیزی شد که ذهنو درگیر میکنه ... 

خودش پیش بیاد

دعا تاثیر داره اما گاهی خدا میخواد که بیشتر بهش نزدیک بشیم ولی در کل خودش باید بخواهد 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چرا نشهزیادم ربطی ب سن نداره

شاید ربطی به سن نداره ولی به منطقه زندگی ربط داره 

تو منطقه ما بالای ۳۰ سن بالا حساب میشه و خواستگاراش خیلی کم میشه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

چرا انقد زود قطع امید میکنید؟دختر عموی من ۴۳ سالگی ازدواج کردن خارج از کشور.خداروشکر راضین .

وای افرادی مث شما که از ۲۵ سالگی تا ۳۵ همین حرفارو میزنن نتیجش میشه همین دیگه

لطفا لایک ننمایید🗿
من از ۲۸ دیگه کلا ناامید شدم ول کردم

هم سن منی 

منی که فکر میکنم هنوز برام زوده 😂😂

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

وای افرادی مث شما که از ۲۵ سالگی تا ۳۵ همین حرفارو میزنن نتیجش میشه همین دیگه

یعنی چی؟

الان باید بهش چی بگم؟!

بگم عزیزم تو باید ۱۶ سالگی شوهر میکردی الان نوبت نوه هات باشه؟!

هرکسی تو زندگیش زمان بندی خاص خودش رو داره ، یکی ۲۵ سالگی ازدواج میکنه یکی ۴۵ سالگی! چه اهمیتی داره؟!

مسیر زندگی هرکسی فرق میکنه.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸