2777
2789
عنوان

میخام استعفا بدم ولی مدیرم

168 بازدید | 16 پست

نمیزاره برم هربار باهام صحبت میکنه حالادوماهم هست اونجام اینکه بگم کارمم خیلی خوبه نه نیست ولی هربار باهام حرف میزنه یامیگه فکراتو بکن یا همش تیکه میندازه بهم گه تو بودی میخاستی استعفا بدی 😂😭

🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ قانونی نمیتونه مانع بشه اگه دلایل استعفات به حد کافی قویه پس شک نکن

با محیط کارش سازگار نیستم هرچقد میگم دوست ندارم بمونم اصلا قبول نمیکنه میگه مشکل دیگه ایی داری که راستشو نمیگی ولی اینطور نیست 

🍓

اوکی پس بیا بیرون

من نمیفهمم دلیل رفتارهاش رو هربار باهام صحبت میکنه که مشکلت چیه چرا میخای بری راستشو بگو میگه بمون و پیشرفت کن هرجقد میگم باکسی مشکلی ندارم اصلا متوجه نمیشه میگه تو یه مشکلی داری 😂

🍓

ی پرسنل ساده ام نه اینکه بگمم اونجا کاره ی خاصیم یا چندساله سابقه دارم ولی گیر داده بهم

معمولا بیخود اصرار کردن بدتر ادمو زده میکنه

کاراتو انجام بده و دیگه نرو حتی اگه زنگ زد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند