2777
2789
باشه فداتشم یعنی دیگ ترتینویین نزنم درسته؟ فقط همون ترمیم کننده اون

خدا نکنه

اونی که اول استفاده کردی دوره اش تموم کن بعد جواب نگرفتی برو سراغ اون یکی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنهاونی که اول استفاده کردی دوره اش تموم کن بعد جواب نگرفتی برو سراغ اون یکی

خب عزیزدلم ترتینوئین رو ک زدم پوستم داغون شد نازک شد کلی جوش زدم یه ۱۰ روزیه الان سیکالفیت اون رو میزنم نمیدونم الان چیکار کنم نیمشه دوتاشو باهم استفادا کنم

خب عزیزدلم ترتینوئین رو ک زدم پوستم داغون شد نازک شد کلی جوش زدم یه ۱۰ روزیه الان سیکالفیت اون رو می ...

نازکی پوست با ابرسان حله 

من باشم ترتینوئین تموم میکنم بعد میرم سراغ اون یکی 

شاید حساسیت نشون دادی به یکیشون

نازکی پوست با ابرسان حله من باشم ترتینوئین تموم میکنم بعد میرم سراغ اون یکی شاید حساسیت نشون دادی به ...

گلم یعنی الان دیگ سیکالفیت اون رو نزنم برم سراغ همون ترتینویین 

اخه میدونی دردم اینه ک بعد استفاده از ترتینویینه کلی جوش زدم و لک قرمز همشم موند بنظرت ترتینوئین جای جوش هم میبره

ممکنه الان دوباره بزنم برون ریزی داشته باشه

تروخدا شرمنده خیلی سوال پرسیدم

گلم یعنی الان دیگ سیکالفیت اون رو نزنم برم سراغ همون ترتینویین اخه میدونی دردم اینه ک بعد استفاده از ...

ببین تو دوره رو کامل نکردی وگرنه ترتینوئین لک ها رو برمیداره اینو منی میگم که صورتم جوش میزد دستم بهش نمیزدم لک میشد جوری بود هرکس نمیدونست فکر میکرد زدن تو صورتم 

تایمی هم که استفاده میکنی نه جلو افتاب برو نه از کرم های ارایشی استفاده کن

دشمنت شرمنده منم اطلاعاتی که داشتم در اختیارت گذاشتم فقط برای کنارش ابرسان مناسب پوستت حتما داشته باش

ببین تو دوره رو کامل نکردی وگرنه ترتینوئین لک ها رو برمیداره اینو منی میگم که صورتم جوش میزد دستم به ...

قربون محبت و مهربونیت بشم خوش قلب مهربون الهی بهترینا سهم قلب پر مهرت بشه 

اره باید دوره رو کامل میکردم

قربون محبت و مهربونیت بشم خوش قلب مهربون الهی بهترینا سهم قلب پر مهرت بشه اره باید دوره رو کامل میکر ...

ممنون همچنین 

تو دوره های درمانی کلا باید صبر کرد که تو خیلی عجول بودی

منم ب جوشام دست نمیزنم لک میشع لک قرمز

من به کبودی میرسه 

سوا از نسخه پزشکی که بهم داد دکتره دوسال بعدش یه قرص اهن گرفتم ترکیب شده بود با ویتامین c جوش هم درماه اگه سه دونه میزدم به لطف این قرصه دیگه کبودی هم نداشت ولی صد حیف که ناموجود شد