2777
2789
عنوان

با نظرات کاربرای اینجا ب هیچ عنوان تصمیم نگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست
مدیریت بازرگانی

مدیریت دولتی چطوره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد روانشناسی اما درست گفته شده. چیزی نیست که از بیرون به نظر میرسه. کلینیکهای مراجع ندارن و همه جا آگهی های استخدام میگن روانشناس خودش مراجع بیاره، تازه درصد هم بده کلینیک و اشباع هم شده ، و بعد هفت خوان رستم تازه پروانه میدن اونم آخرش میشه دنبال مراجع گشتن...

اینجا اکثرا تحصیل کرده نیستنطبق چیزایی که از اطرافیان شنیدن میگن فقط

بخدا اینایی که میگن وکالت اشتباهه یکی شون بیاد بگه طرح تسهیل اصلا چیه

میگم ممکنه کسی با حقوق دانشگاه تهران بیکار باشه نیک بله مامانم بعد میگم دلسردم کردی میگه البته ۵۰میلیون در ماه در آمد داره

مدیریت دولتی چطوره

یکی رو می شناسم کارشناسی صنعتی خونده

ارشد دولتی

میگه زبانت خوب باشه مهارت های لازم رو بلد باشی بیکار نمیمونی

مدیریت بازار کار خوبی داره برای کسایی که کاربلدن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین عزیزم،تا حدودی درست میگن(دقت کن میگم تا حدودی)رشته هایی مثل حقوق،حسابداری و...کلیِ تلاش و پشتکار میخاد که بتونی جذب و استخدام بشی

مثلِ پزشکی و پیرا پزشکی نیس که بلافاصله بعد از گرفتن مدرک استخدام شی

شما هم دلسرد نشو،تلاشتو بکن توکل بخدا

باور کن تو هر رشته ای بخونی ،بازم این مردم حرف میزنن

من دندون میخونم و جالبه بدونی که چن وقت پیش دختر خالم میگفت که دندون به درد نمیخوره و چن وقت دیگه ربات ها میان جای دندونپزشکا رو میگیرن😂😐

توام بیخیال

بخدا قبل اینکه بیام این سایت روزی ۱۰ ساعت با علاقه برای رستم می‌خوندم الان واقعا دلسردم

بهشون اهمیت نده بخدا یکسری هاشون اینقدر حسودن که نگو،من قبلا پرستاری میخوندم اومدم انصراف دادم برا پزشکی بعد که به یکی شون گفتم اومده بود به نا امید کردن که چرا انصراف زدی قبول نمیشی عمرااا و باید میرفتی لیسانس به پزشکی میخوندی و عمرت رو الکی هدر دادی،درصورتی که قبول هم شدم بهش میگفتم ریسکش رو کردم و نتیجه هم داده،دوباره تکرار می‌کرد که نه تو باید پرستاری رو تموم میکردی اون موقع کنکور میدادی،یعنی طبق حرف ایشون من ۳سال از الانم عقب میفتادم...دیگه فکرش رو بکن بعضیاشون در چه حد حسودن یا فضایی شده برای خالی کردن عقده شون،برو درس بخون بیخیال این حرف ها،وکالت همیشه عالی بوده 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یکی رو می شناسم کارشناسی صنعتی خوندهارشد دولتیمیگه زبانت خوب باشه مهارت های لازم رو بلد باشی بیکار ن ...

من میخوام تو این چهار سال زبان یاد بگیرم خیلی ممنون🌹

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من میخوام تو این چهار سال زبان یاد بگیرم خیلی ممنون🌹

موفق باشی 🫶

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بخدا اینایی که میگن وکالت اشتباهه یکی شون بیاد بگه طرح تسهیل اصلا چیهمیگم ممکنه کسی با حقوق دانشگاه ...

طرح اسان سازی حتلا وی هس کنجکاو شدم

ببین عزیزم یه سری رشته ها ، الان دیگه نیاز به یه عزم خیلی بزرگ داره واسه موفقیت ، مثل حسابداری ، روا ...

عزیزم دیپلم فنی حسابداری استخدامه 

حرف شما درسته وکالت از هر دانشگاهی میشه وارد شد ولی هر کسی می‌تونه آزمون وکالت قبول شه؟