2777
2789
عنوان

با نظرات کاربرای اینجا ب هیچ عنوان تصمیم نگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست

استارتر یه سوال داشتم 

کسی که رشته حقوق خونده و آزمون هم قبول شده 

درسته که اگه سرمایه برای دفتر زدن نداشته باشه چندان موفق نمیشه؟ 

بجز دفتر زدن 

چه کاری میشه کرد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخدامی هر اداره ای به یک وکیل نیاز داره

ممنون عزیزم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

با هر حال من هدفم وکالته که الان واقعا نا امیدم

ان شاء الله موفق باشی ، نا امید نباش، 

گاهی آدم مسیری رو می‌ره و به درآمد ممکن اونطور که باید نرسه، اما اون مسیر برای رشدش نیاز بوده...بستگی داره دورنمای ذهنت ازون رشته و انگیزه اصلیت از انتخاب اون رشته چی باشه. این برای هر کسی می‌تونه متفاوت باشه.

تو دادگاه استخدام میشی

مرسی

من معلمی قبول شدم و واقعا راضیماینجا ب معلما چیز میگن و اصلا قبول ندارن معلمی روولی ب نظرم شغل خوب و ...

بخدا این‌قدر گفتن حقوقش بخور و نمیره 

دنبال شغل دوم باش

اگر حمایت مالی میشی نرو که واقعا روانی شدم

عزیزم دیپلم فنی حسابداری استخدامه حرف شما درسته وکالت از هر دانشگاهی میشه وارد شد ولی هر کسی می‌تونه ...

خب منم همینو گفتم ! گفتم باید جربزه داشته باشی تا موفق بشی 

https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent

بخدا این‌قدر گفتن حقوقش بخور و نمیره دنبال شغل دوم باشاگر حمایت مالی میشی نرو که واقعا روانی شدم

اصلا قبول ندارم

من دانشجو معلمم ۹ تومن میگیرم تازه دانشجوعم

برای ی خانوم کافیه چه خبره مگه

شاید برای اقایون نیاز ب ی شغل دوم باشه ولی من ک راضیم چون تعطیلات هم داریم

هر کی میگه اطلاعات نداره صرفا چون پزشکی رو ترنده میگن پزشکی پزشکی

پزشک داریم پراید سوار

و مربی ورزش داریم شاسی سوار

اینا برمیگرده به خوده طرف که چطور و با چه خلاقیتی کار کنه

ادمی که بخواد کار کنه فقط درس خوندنش مهم نیست

علاقشم هست تواناییشم هست

فرض کن سه تا مغازه دار وقتی یکی مانتو های خوشگل تر میاره میفروشه قطعا بقیه هم میرن اونجا🦦

خلاصه خیلی شغلا هستن پول خوبی در بیاری

وکالتم خیلی خوبه دفترتو میزنی کارتم راه میوفته

دیگه پرستاری اتفاقا درامد و مهاجرت خوبی داره و سرپرستار درامدش بیشتر میشه

اینجا واسه حسابداری میگفتن حقوق نهایت 20 تومن بدن

در صورتی که 30 و 40

اگه ارشد شی 50-70 تومن

اینگونه 

﴿🩵🐬﴾

والا می گفته وکالت اشباعه هر سال ۶ میلیون پرونده داریموکیلی می‌شناسی شما که دانشگاه خوب بخونه و رتبش ...

بله متاسفانه برادرزاده شوعرم یک ایرانه ولی نشسته خونه افسردگی گرفته

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
اصلا قبول ندارممن دانشجو معلمم ۹ تومن میگیرم تازه دانشجوعمبرای ی خانوم کافیه چه خبره مگهشاید برای اق ...

خدایی مگ زن میخواد اجاره خونه بده؟

مگ زن میخواد قبض آب و برق بده؟

زن همین ۲۰ تومنی که در میاره سرمایه خودشه