2777
2789
عنوان

با نظرات کاربرای اینجا ب هیچ عنوان تصمیم نگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست

تا وقتی ۱۰۰ درصد مطمئن نشدید اصلا از کسی راهنمایی نخواید

اینجا هم خیلی آدمای خوب و واقعی با راهنمایی های درست پیدا کردم و هم آدم فیک

تازه امروز یه تاپیک فیک رفت بالا از کاربری که ادعا داشت پزشکه

آخر تاپیکم شروع کرد به توهین

فقط داشتم فکر میکردم چند تا کنکوری ازش راهنمایی خواستن و راهنمایی اشتباه بهشون داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون وکالت قبول شده؟

بله دفتر هم زد کارش نگرفت

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
بله دفتر هم زد کارش نگرفت

لطفا بیشتر توضیح بدین اینجوری ادمو دلسرد نکنین

کدوم دانشگاه درس میخوندن

رتبه چند شدن

کدوم شهرن

تا چ مقطعی خوندن

من از وقتی این تایپکو ردین سردرد گرفتم لطفا جواب بدین

کدوم شهریه؟دانشگاه چی خوندن؟

همدان حقوق وکالت

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
لطفا بیشتر توضیح بدین اینجوری ادمو دلسرد نکنینکدوم دانشگاه درس میخوندنرتبه چند شدنکدوم شهرنتا چ مقطع ...

ببین دقیق نمیدونم رنبه هاش چی یودن در ازمون وکالت یک شدن شهر همدان هستن خیلی تلاش کرد با وکیل های سرشناس کار کنه راه ندادن که اینم شناخته بشه دیگه دفترو جمع کرد نشست خونه

ببین دقیق نمیدونم رنبه هاش چی یودن در ازمون وکالت یک شدن شهر همدان هستن خیلی تلاش کرد با وکیل های سر ...

عزیزم ی چیزی بگو خندم بگیره دیگ گاو ک نیستم طرف ازمون کانون وکلا رتبه دو رقمی داشت وکلای مشهور پر پر میزدن باهاش کار کنن تازه زنم بود 

عزیزم ی چیزی بگو خندم بگیره دیگ گاو ک نیستم طرف ازمون کانون وکلا رتبه دو رقمی داشت وکلای مشهور پر پر ...

ببین من نه شمارو میشناسم که بخولم باهات خصومتی داشته باشم نه چیزی این واقعیتی بود که من دیدم جلو چشمم باید الان بنام باشی با کله گنده ها بپری