2777
2789

من این مدت که راجب مشاغل تحقیق میکردم کلیسای نظر اشتباه شنیدم و منو دلسرد کردن ک وکالت اشباعه حالا بخدا اگه بدونن طرح تسهیلی که فقط شنیدن با کدوم تا نوشته میشه

معلمی هم که در آمدش بخور و نمیره

روانشناسی هم که مردم مون ندارن بخورند

پرستاری هم که حمالیه 

شما یا پزشکی دندون قبول شود یا برو بمیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راجب رشته م کلی تحقیق کردم چندین نفر رو دیدم با همین رشته موفقن و شاغلن

اما اینجا همش میگن رشته بدردنخوریه داغونه و کار نداره

چرا همچین حرفی میزنن؟ چون صرفا یه مدرک گرفتن 

و فقط مدرک گرفتن برای موفقیت کافی نیست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

هر شغلی موافق و مخالفای خودشو دارهشرایط خودتُ باید بسنجی

والا می گفته وکالت اشباعه هر سال ۶ میلیون پرونده داریم

وکیلی می‌شناسی شما که دانشگاه خوب بخونه و رتبش در کانون خوب باشه و بیکار باشه بالاغیرتا ؟

اره بخدا ببین کسایی ک نظر میخان مخصوصا در رابطه با زندگیشون انقد راهنمایی بد میکنن بخدا اگر خودشون ...

واقعا که یک مشت آدم ساده هم باور می‌کنند

بخدا اگه خودشون ۱۸ میلیون معلمی که بخش میگن بخور و نمیر رو داشته باشن

اینجا اکثرا تحصیل کرده نیستن

طبق چیزایی که از اطرافیان شنیدن میگن فقط

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

رشتت چیه گلی

مدیریت بازرگانی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین عزیزم یه سری رشته ها ، الان دیگه نیاز به یه عزم خیلی بزرگ داره واسه موفقیت ، مثل حسابداری ، روانشناسی و حقوق

چون هرکی از راه رسیده داره این رشته هارو میخونه

تا دلت بخواد کارشناس این رشته ها هست

باید خودت خودتو بکشی بالا بگی من با اینا فرق دارم تا کار پیدا کنی

وگرنه خبری نیست که دستتو بگیرن بگن تروخدا بیا این‌جا سر کار

https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent

موفق

فدات 

همچنین 🫶