2777
2789

جراحی که تخصص لاپاروسکوپی داره باید عمل کنه .خارج رحمی شدی؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=396581696]من خودم بیمارستان سینا عمل کردم  ( عمل فک کردم ) دوبار  ولی پرسنلش خوب بودن و خیلی تحویل ...[/QUOT  ممنون عزیزم .نمیدونی برای بارداری خارج رحم کدوم بیمارستان تخصصی تر ؟

بله سونو خارج رحم تایید کرده نمی‌دونم کدوم بیمارستان برم ؟

سونو داپلر برو اونو‌ دقیقرتره منم یه بار خارج رحمی شدم من تهرانم پیش دکتر نرجس مرجانی عمل کردم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
داپلر رفتم . خیلی سخته ؟ آمپول زدن یا لاپاراسکوپی شدی ؟

لاپاروسکوپی شدم ۶ هفته بودم سه بار اذیت کنندهدنیست نگران نباش

شما مشهدی ؟ کدوم بیمارستان رفتی ؟

نه عزیزم تهرانم برو بیمارستان خودشون میدونن چی کار کنن چونوخارجدرحمی خطر ناکه ممکنهوخونریزی داخلی کنی 

نه عزیزم تهرانم برو بیمارستان خودشون میدونن چی کار کنن چونوخارجدرحمی خطر ناکه ممکنهوخونریزی داخلی کن ...

جز عمل های اورژانس هست برو اورژانس خودشون ترتیب کارها رو میدن

شما درد هم داشتی ؟ من خونریزی دارم امروز هم خیلی زیر شکمم طرف چپ درد میکنه

نه اصلا درد نداشتم اما دکتر گفت شکمت پر خون شده بود لوله رحمی رو پاره کردهدبود تعجب کردهدبودن با پای خودم رفتم 

نه عزیزم تهرانم برو بیمارستان خودشون میدونن چی کار کنن چونوخارجدرحمی خطر ناکه ممکنهوخونریزی داخلی کن ...

چهارشنبه رفتم بیمارستان با همین سونو دو خط آخر نخوندن گفتن برو خونه حامله ای دو روز دکتر نبود امروز شهر خودمون رفتم تا سونو رو دید گفت چرا بستری نکردن

شما درد هم داشتی ؟ من خونریزی دارم امروز هم خیلی زیر شکمم طرف چپ درد میکنه

شاید بری بیمارستان بگن خودش سقط شده ولی حتما برو اورژانس