2777
2789
عنوان

جشن پاییزی من و همسر (عکس)🤍☕️🍁

1096 بازدید | 71 پست

من و همسرم عاشق اینیم که به بهانه های مختلف جشن های ساده دونفره بگیریم🥹 قرار بود اولین روز پاییز رو جشن بگیریم اما نشد ، تصمیم گرفتیم اولین جمعه پاییز رو جشن بگیریم(مخصوصا اینکه امسال اولین پاییزی هست که سر خونه زندگی خودمون هستیم) . 

حلوای کدو و گردو درست کردم ، جمعه ها اشپزی با همسرمه   شام درست کرد  (بعد چندماه رژیم سختی که بخاطر مسابقات گرفته بودیم گفتیم یه شام ناسالم و پر کالری بخوریم😂) ، فیلم دیدیم ، رفتیم توی تراس شام خوردیم و شمع روشن کردیم برای هم چندخط نامه نوشتیم🥹 

الان عکس رو میذارم برای اینکه اپلودش برای من و باز کردنش برای شما راحت تر باشه همه رو کلاژ کردم توی یک عکس 

ممنون بابت فیلم خوبی که پیشنهاد دادی عزیزم ، نیمه شب در پاریس رو دیدیم @بالش_ابری‍  

@lilian_ro‍ 

راستی اون شمع ۱۰۰ روی کیک هم به امید جشن گرفتن صدمین پاییزمونه🥹 

لطفا اگه باردارید عکس رو باز نکنید🏮

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

s6.uupload.ir/files/img_9341_c32u.jpeg

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالی همیشه به شادی 😍

ممنون عزیزدلم

عزیزممم خوشبخت بشین منم آرزومه همچین زندگی داشته باشم میشع واسم دعا کنید ازدواج کنم 🥺

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

عزیزممم خوشبخت بشین منم آرزومه همچین زندگی داشته باشم میشع واسم دعا کنید ازدواج کنم 🥺

امیدوارم یه ازدواج خوب با یه ادم خوب توی سرنوشتت باشه عزیزم همونطوری که دلت میخواد🩷

کتلت شام ناسالمه؟

به نظر من بله😂چون توی روغن زیاد سرخ شده 

ان شاءالله همیشه تا ابد با همه‌ی  فراز و فرود زندگی جشنتون برپا باشه💚

ان شاءالله بسلامتی و دل خوش

لطفا برای ما هم دعا کنید بشه اون چیزی که میخوایم.

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
شادیتون ماناعزیزم طرز تهیه حلوای کدو و گردو رو میگی

مرسی عزیزم 

بله حتما ، الان تایپ میکنم براتون