هیچکی نمیاد باهام تمرین . و تو این ی سال اصلا رانندگی نکردم. همه چی یادم رفت 🥲
ی بار به مامانم گفتم بیا بریم تمرین گفت وقت ندارم بهم استرس نده . آخرشم تحت فشار گذاشتمش گفتم من زحمت کشیدم گوهینامه گرفتم . توی گرمای شدید تابستون دفعه دوم شهری رو قبول شدم . گفت گواهینامت رو بزار تو لیوان آبش رو بخور . خیلی بهم برخورد
ماشینم تنها بهم نمیدن . پولم ندارم برم تمرین بیرون چون جلسه ای 500 عه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی خانواده ها زورشون میاد ماشین بدن از ترس اینک ب جای نزنی ولی واقعا تا نشینی هیچی یاد نمیگیری این واقعیت بازم بری جلسه ای بیرون پول بدی باز دوباره ماشین دست نباشه همون اش همون کاسه یادت میره و اصلا ترس داری مگ اینک فرجی بشه پولش جور بشه خودمون ی ماشین بخریم حالا صفر کیلومتر نه ،ولی واسه تمرین و رانندگی خودمون ک یاد بگیریم
ماشینم بگیرن بازم بهانه ک بلد نیستی نشین پشت فرمون و اینا 🥲
کلا خانواده ها عادت دارن بال پرواز بچه ها رو قیجی کنن بعد بگن بلد نیستی هی بزنن تو سر ادم ،از یه جای کاری ک درست باید انجام داد اگ ب اونا باشه ک همش ترس دارن اخرش کاربلد ادم نمیشه فقط و فقط تمرین و تکرار لازم
منم روحیم بهم میریزه درحالیدرحالیکه کلا خوب و نرم رانندگی می کنم فقط خاموش می کنم . اونم به خاطر ا ...
مثلا خواهرم چند سال پیش هر چقدر مامان اینا بهش میگفتن تازه کاری بلد نیستی خراب میکنی ماشینو بازم نشست و شجاع بود الانم دست فرمونش عالیه ولی روحیات فرق داره من بهم برمیخوره و ناراحت میشم و سوار نمیشم همین باعث میشه عقب بیوفتی و راه نیوفتی