2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که اومدی تو تاپیک.عزیزم شما چند وقته داری؟ چون کدملی و شماره میخاد خودمم نصب کردم ولی الان پشی ...

هیچ مشکلی نداره عزیزم کاملا معتبرن 

من خودمم باهاش طلا خرید فروش میکنم 

اره شماره ملی میخاد برا اهراز هویت 

من یک سالی میشه دارمشون

هیچ مشکلی نداره عزیزم کاملا معتبرن من خودمم باهاش طلا خرید فروش میکنم اره شماره ملی میخاد برا اهراز ...

خداروشکر.آخه تو نظرات میخوندم که نوشته بودن موقع فروش اذیت میکنن و اینا..یکمم بابت اطلاعاتی که دادم نگران بودم

خداروشکر.آخه تو نظرات میخوندم که نوشته بودن موقع فروش اذیت میکنن و اینا..یکمم بابت اطلاعاتی که دادم ...

ببین برا تسویه جدیدا تو بعضی وقتا نه همیشه‌هاا  پول رو دو روز بعد واریز میکنن من خودم هفته پیش فروش داشتم پول رو دو روز بعد ریختن! اما پریروز باز فذوش انحام دادم تو کمتر از ۲۴ ساعت واریز کردن )این از میلی... 

اما طلاین ندیدم اینجوری باشه 

فقط یه نکته بنظرم با تجربه‌ی خودم که این چن وق خرید داشتم از هر دو ،طلاین بروزتره برا قیمتا حالا خودتم جفتشونو نگاه  کن

واسه اطلاعات هم نگران نباش من هر کیو دیدم ثبت نام کرده

ببین برا تسویه جدیدا تو بعضی وقتا نه همیشه‌هاا پول رو دو روز بعد واریز میکنن من خودم هفته پیش فروش ...

ممنونم که اطلاعات خودتو دراختیارم گذاشتی🥰🥰.ان شاءالله رونق بگیره حسابات