2777
2789
عنوان

چند سال پیش ی دختره داغون همباشگاهیم بود بیاین تا تعریف کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 60 پست

کافیه ی کم خوش هیکل شن و بزرگترشن میشن پلنگ ولی خوب بلدن ادا پیغمبرزاده هارو دربیارن 

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

همینا چهار سال دیگ عکسشون توکل ایران پخشه اونایی ک ادا تن.گا رو درمیارن از همه دنیا بدترن بهش میگفتی ...

تو روحتتتت اشتباه کردم نگفتممممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقرآن سرکلاس همش رو پای هم می نشستناصن یه کارای چندشی که معلم شک کرده بود از ما که ردیف اول بودیم می ...

بیچاره معلمه هم از دست اینا گرفتار بوده، شما که بماند

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

کافیه ی کم خوش هیکل شن و بزرگترشن میشن پلنگ ولی خوب بلدن ادا پیغمبرزاده هارو دربیارن

ب جان مادرم مربیمون به دختره می‌گفت یکم خودتو لاغر کن شبیه دلمه ای 

نه ظرافتی نه هیچی 

منم اول توپول بودم رژیم گرفته بودم مربیم همش می‌گفت از فلانی یاد بگیر دختره هم زورش می‌گرفت 😂

تو روحتتتت اشتباه کردم نگفتممممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣شماره مامانضو اگر داری بش پیام بده یا بگو سیستمم بالا نمیاره ی عکس بفرس نشونش بدم بالا بیاره 🤣🤣🤣🤣🤣

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

منم نه چادری ام نه فاطی کماندو 

اما مادرم انقدر رو تربیتم حساس بود خدا شاهده کلمه ای که معنیشو نمیدونستم نمیگفتم

این بلند وسط باشگاه داد میزد بیا بیا قرش بده س*کسی 

هرچی هم بزرگتر ها بهش میگفتن نگو بدتر میکرد 

خب زن تو به جای اینکه یادش بدی با دیگران عکس نگیره

بهش بگو چی از دهنش در بیاد چی در نیاد 

🤣🤣🤣🤣شماره مامانضو اگر داری بش پیام بده یا بگو سیستمم بالا نمیاره ی عکس بفرس نشونش بدم بالا بیاره ...

تو روحتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 حیف ندارم 

ب قول تو تا عکس و شماره اونارو پاک کردم گوشیم عین ساعت کار کرد 

ب جان مادرم مربیمون به دختره می‌گفت یکم خودتو لاغر کن شبیه دلمه ای نه ظرافتی نه هیچی منم اول توپول ب ...

قشنگ میتونم تصور کنم چی میگی عزیزم حالا منتظر پیجش باش چارروز دیگ ک پلنگ شد 🤣🤣

تو روحتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 حیف ندارم ب قول تو تا عکس و شماره اونارو پاک کردم گوشیم عین ساعت کار ...

🤣🤣🤣🤣خداروشکر 🤣🤣🤣🤣

دختره چندساله بود؟

شاید هم ده سالش بود 

از من کوچیک تر بود چند سااال 

من دقیق یادم نمیاد اما هیکلش نسبت به سنش بزرگ بود بخاطر همین هرچی فکر میکنم سن دقیقشو یادم نمیاد