2777
2789
عنوان

چند سال پیش ی دختره داغون همباشگاهیم بود بیاین تا تعریف کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 60 پست

ببین طرف بی فرهنگ بوده

باور کن بی فرهنگی‌ ربطی به چادری بودن نداره

چن وقت پیش رفتم استخر یه خانمی بود اصلا بگی چادر اینا نبود

بعد موقع حموم بی شعور پرده هارو از عمد باز تکون میداد که ببینه بعد همه داشتن لباس می‌پوشیدن این یه حرکات عجیبی می‌کرد

بعد مثلا هی هر کاری می‌کرد آه می‌کشید و با منشی سر قیمت دعوا راه انداخت که یه استخره چرا انقدر گرون من تخفیف داشتم و اینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی همکلاسی پارسالم مامانش چادری مذهبی حوزه علمیه میرفت این میدونی چطور بود همجنسگرا بود با دخترا ...

این ددی آرتا هاتونو دکمشونو از اول سال بزنید آدم بشن، خوبه زمان ما این چیزا نبود😂☺️🔪

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

وای 😂😂 مثلا میخاستی عکساش قاب کنی بزنی رو در باشگاه؟ د اخه دو تا عکس دیگه حالا خوبه قیافم نداشت

همون 

من باید نگران می‌بودم پخش کنه عکسامو 

خدا رحم کرد دخترش زیبایی افسانه ای نداشت وگرنه ی چوب میاوردن میکردن تو ....😂😂😂😂

واقعاً هم قرار نبود کاری کنم 

زورم از این میگیره من حتی ازش نخواستم باهام عکس بگیره 

خودش اومد تو کادر بعد از اینکه واسه مامانش فرستادم نمیدونم چی بهش گفته بود زنیکه مثل سگ از مامانش ترسید 

میدونی همکلاسی پارسالم مامانش چادری مذهبی حوزه علمیه میرفت این میدونی چطور بود همجنسگرا بود با دخترا ...

حالم بهم زنن

حالا همون عمرا قبول کنه دخترش چطوریه 

همون من باید نگران می‌بودم پخش کنه عکسامو خدا رحم کرد دخترش زیبایی افسانه ای نداشت وگرنه ی چوب میاور ...

ن خب میگی مامانش چادری خب حتما حساسه دیگه رو اینکه عکس بچش یه وقت نیوفته دست پسر 

نه اینکه بچه ۱۴ سال بیشتر نداره ابرو شون میره 😂😂 د اخه زنیکه دو تا عکسه دیگه مگه میخان بخورنت 

بلیطی به مقصد 2030 ....🧘✨

همینا چهار سال دیگ عکسشون توکل ایران پخشه اونایی ک ادا تن.گا رو درمیارن از همه دنیا بدترن بهش میگفتی از دیروزه گوشیم ویروس گرفته پاک کردم عکستو درس شد🥴

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

ن خب میگی مامانش چادری خب حتما حساسه دیگه رو اینکه عکس بچش یه وقت نیوفته دست پسر نه اینکه بچه ۱۴ سال ...

آخه کدوم پسر به این نگاه میکرد 

دختره حتی زیر لباس هم تو باشگاه یقه اسکی میپوشید 

عکسه هم با روسری بود🤣🤣🤣

زنیکه بی فرهنگ 

مامانش هم عین زورو با چادر عین عقاب نگاه میکرد من پاک میکنم یا نه 

خب تو که از مامانت می‌ترسی خودتو به زور نچپون کنار من 

واقعاً متنفرم از این آدما انگار چهل سال پیشه میترسن از عکسشون اخاذی کنم 

خدا رحم کرد دخترش هم قیافه نداشت 

مربی مون همیشه بهش میگفت مثل دلمه ای