2777
2789
عنوان

کیا دیسک گردن دارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 45 پست
البته بازوهامم گز گز میکنن بیحس میشن گاهی نمیتونم گوشی دست بگیرم انگشتام ضعف دارن بخصوص انگشت شصتم

شما فیزیوتراپی رفتید؟

به نظرتون باردار بشم؟ میتونم تحمل کنم؟

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
نه فیزیو تراپی نمیرم و نرفتم برا گردنم چون فایده نداره رشتم دندانه ۲۴ ساعتی گردنم خمه 🥲یه دکتری اوم ...

عه پس خانوم دکتر آینده اید 

بهتون چه داروهایی داده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن تون خیلی کمه برای دیسک کمی بچه داری سخته اما خب با ورزش می تونید قابل تحملش کنید

نمی‌دونم چندروزه که فهمیدم بخاطر استرس دردش رو میفهمم یا نه 

فوق العاده آدم استرسی هستم  یه لحظه هم از فکرم بیرون نمیره

شما فیزیوتراپی رفتید؟به نظرتون باردار بشم؟ میتونم تحمل کنم؟

نه نرفتم  تو خونه  حرکات اصلاحی انجام میدم خیلی تاثیر گذاره شما از دکترت بپرس و تحت نظر دکتر زنان  باردار شو  بنظرم دیسک گردن  زیاد اذیت نکنه تو بارداری  چون بیشتر به بالاتر از کمر مربوط  ولی دیسک کمر بدتره چون همه فشار  رو مهره های کمر هستش وتو بارداری به پشت خیلی فشار میاد. حالا با این حال شوهرو دخترم میگن باردار شو 😐 البته الان ۹ ماه گذشته و حالم خوبه ولی بازم ریسک نمیکنم تا یک سال از همه نظر باید مراقب باشم  ولی دیسک گردن  دیدم کسایی که عمل کردن خیلی زود سرپا میشن

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

نه نرفتم تو خونه حرکات اصلاحی انجام میدم خیلی تاثیر گذاره شما از دکترت بپرس و تحت نظر دکتر زنان ب ...

خداروشکر خوبید

من یه هفته ست سر شونه هام میسوزه 

خود گردنم درد نداره فقط سر شونمه 

مشکلم اینه قبل دونستن دیسک اقدام کردم 

دودلم که قرص بخورم بچه تشکیل نشه یا نخورم 

از یه جا پرسیدم گفتن تو بارداری هم میشه فیزیو تراپی انجام داد 

نه نرفتم تو خونه حرکات اصلاحی انجام میدم خیلی تاثیر گذاره شما از دکترت بپرس و تحت نظر دکتر زنان ب ...

اگه جواب ام ار ای دارید میتونم براتون ترجمه کنم 

خداروشکر خوبیدمن یه هفته ست سر شونه هام میسوزه خود گردنم درد نداره فقط سر شونمه مشکلم اینه قبل دونست ...

ممنون عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشی تا سنت بالاتر نرفته اقدام کن گلم هرچی سن بالاتر میره  بدتر میشه من یه سری حرکات برا گردن انجام میدم بعد یه مدت  خیلی دردای گردنم کمتر شده 

ممنون عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشی تا سنت بالاتر نرفته اقدام کن گلم هرچی سن بالاتر میره بدتر میش ...

همون میگم نهایت باردار بشم

بعد زایمان میرم فیزیوتراپی با اگه خیلی اذیت کنه عمل میکنم 

همون میگم نهایت باردار بشمبعد زایمان میرم فیزیوتراپی با اگه خیلی اذیت کنه عمل میکنم

برو پیش دکترت  بعدش به امید خدا مشکلی نباشه  دست بکار شو 😊😍 ان شالله  هیچ مشکلی پیش نیاد

همون میگم نهایت باردار بشمبعد زایمان میرم فیزیوتراپی با اگه خیلی اذیت کنه عمل میکنم

من یه مدت وحستناک گردن درد میگرفتم فکر می کردم دیسک گردن دارم. رفتم دکتر فهمیدم رماتیسم درد گردنم برا اون بوده