یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در حالت عادی درد نمیکنه؟ دکترم بهم گفته نباید درد کنه اما من انگار یه میخ میکنن تو کتف راستم
بعضی روزا می کنه
دقیقا ماله منم اونجوریه
من دقت کردم روزایی که زیاد کار می کنم یا گردنم و زیاد خم می کنم یا زیاد درس میخونم یا بد میخوابم اونجوری میشه
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
بدبختانه کترولاک معده درد میاره برام شما فیزیوتراپی رفتید؟ دکتر به من گفت نیازی نیست به ۳ تا دکتر گف ...
نه فیزیو تراپی نمیرم و نرفتم برا گردنم چون فایده نداره رشتم دندانه ۲۴ ساعتی گردنم خمه 🥲
یه دکتری اومده بود شهرمون خدا خیرش بده خیلی داروهاش تاثیر داشت
من گردن دردم به شدتی بود ک به سرمم میزد