2777
2789
عنوان

کیا دیسک گردن دارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 45 پست
میدونید که دیسکه؟

بله

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حالت عادی درد نمیکنه؟ دکترم بهم گفته نباید درد کنه اما من انگار یه میخ میکنن تو کتف راستم

بعضی روزا می کنه 

دقیقا ماله منم اونجوریه 

من دقت کردم روزایی که زیاد کار می کنم یا گردنم و زیاد خم می کنم یا زیاد درس میخونم یا بد میخوابم اونجوری میشه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

در حالت عادی درد نمیکنه؟ دکترم بهم گفته نباید درد کنه اما من انگار یه میخ میکنن تو کتف راستم

منم دیسک کمر عمل کردم  الانم گردن درد دارم  بین دو کتفم  اونقدر میسوزه  طرف چپ سرم درد میکنه  ام ار ای دادم فردا میرم دکتر  ببینم چی میگه  

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

منم دیسک کمر عمل کردم الانم گردن درد دارم بین دو کتفم اونقدر میسوزه طرف چپ سرم درد میکنه ام ار ...

چند سالتونه؟ 

انشالله هیچی نیست از اعصابتونه با دارو خوب میشد 

بین دو کتف منم درد می‌کنه اما مشکل معده هم دارم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
بعضی روزا می کنه دقیقا ماله منم اونجوریه من دقت کردم روزایی که زیاد کار می کنم یا گردنم و زیاد خم می ...

منم دیروز درد نداشت 

امروز میخ میکنن تو کتف راستم انگار

چند سالتونه؟ انشالله هیچی نیست از اعصابتونه با دارو خوب میشد بین دو کتف منم درد می‌کنه اما مشکل معده ...

۳۶  سر دردم زیاد میشم میگرنه تا بالا نیارم  حالم خوب نمیشه مهرهای گردنم درد میکنن وقتی بگیره به معده و کتفمم میزنه خدا به شما هم سلامتی  بده

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

منم دیروز درد نداشت امروز میخ میکنن تو کتف راستم انگار

دوش اب گرم اروم نمی کنه؟

من گاهی وقتا امپول کترولاک میزنم

۳۶ سر دردم زیاد میشم میگرنه تا بالا نیارم حالم خوب نمیشه مهرهای گردنم درد میکنن وقتی بگیره به معده ...

من الان یه هفته ست رفلاکس معده پیدا کردم بالای بند سوتینم قلنج کرده 

یعنی از دیسکمه؟ برای شما هم خفیفه؟

دوش اب گرم اروم نمی کنه؟من گاهی وقتا امپول کترولاک میزنم

بدبختانه کترولاک معده درد میاره برام 

شما فیزیوتراپی رفتید؟ دکتر به من گفت نیازی نیست به ۳ تا دکتر گفتم هر سه تاشونم گفتم نیازی نیست

بدبختانه کترولاک معده درد میاره برام شما فیزیوتراپی رفتید؟ دکتر به من گفت نیازی نیست به ۳ تا دکتر گف ...

نه فیزیو تراپی نمیرم و نرفتم برا گردنم چون فایده نداره رشتم دندانه ۲۴ ساعتی گردنم خمه 🥲

یه دکتری اومده بود شهرمون خدا خیرش بده خیلی داروهاش تاثیر داشت 

من گردن دردم به شدتی بود ک به سرمم میزد