2777
2789
عنوان

داستان زندگی که خیلی سخت ولی گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 24773 بازدید | 117 پست
امیدوارم که همیشه خوش باشی دوست خوبم..♥♥منم از ترس همین جا زدنای مردا همیشه از عشق میترسم.حتی کسایی ...

وای مرسی عزیززززززم چقد خوبی تو.بنظرم بهتر به آدما فرصت بدی شاید اگه منم به عماد این فرصت نمیدادم معلوم نبود اوضاعم الان چه جوری پس به خودت و آدما فرصت بده نه برای دوستی برای ی شریک خوب داشتن مهربون

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
وای مرسی عزیززززززم چقد خوبی تو.بنظرم بهتر به آدما فرصت بدی شاید اگه منم به عماد این فرصت نمیدادم مع ...

قربونت عزیزم خوبی از خودته عزیزم❤از ریسک کردن میترسم.میترسم به کسی فرصت بدم و بعد پشبمون بشم. خیلی بده این وضع

داستانتو ک خوندم گفتم خداروشکر ک این دوستمون عاقبت بخیر شد.الهی همیشه خوشبخت باشی

فقط معذرت میخام یه سوال

الان همسرتو با محمدحسین مقایسه میکنی؟ یا گاهی بهش فکر میکنی؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=57172000]قربونت عزیزم خوبی از خودته عزیزم❤از ریسک کردن میترسم.میترسم به کسی فرصت بدم و بعد پشبمون بشم. خیلی ب ...[/QUOTE

مرسی از انرژی مثبتت دوستم چقدر مهربون وخالصی وشرمنده بابت تاخیر در جواب 😚 جونم برات بگه که آره همون چهار پنج ماه اول عماد در حد ی دوست اجتماعی بود انقدی که اجازه هیچ تماسی بهش نمیدادم (بدنی) از ماه پنجم یا شیشم دقیق یادم نمیاد دیگه کشیده شدم سمتش ولی این آزار روحی مداوم با من بود خب مطمعنا هیچ زندگی بی بحث نیست ولیکن من مقایسه میکردم اوایل عروسیمون بعد از یادم رفت نقش پرنگ داره حالا در طول سال وقتی میرم شهرم شاید خاطرها یاد آور بشه

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
حالا باز خداروشکر مث رضای پریجون خودکشی نکرد. وگرنه تا صبح باید گریه میکردیم😂😂😂😂

الهی حالا پریجون کی هست همه میگن

یکی از اعضای سایت که خیلی سختی کشید اخرش دوست پسرش خودکشی کرد😔😔😔😔

الهی بنده خدا مرد؟؟؟؟!

عزیزم داستانت فوق العاده شبیه به زندگی منه ،،خیییلیی زیاد با این تفاوت ک عشق من از یه خانواده خیلی خلاف کار بود همین باعث‌مخالفت خانواده ها بود ،تک تک لحظات و هیجانتو و عشقتو‌میتونم درک کنم ،جوری ک وقتی دوستای قدیمیو پیدا کردم هییییچچچچ کس باورش نمیشد ک من با عشقم ازدواج نکردم حتی وقتی بچه دار شدم براشون جای تعجب بود میگفتن حداقل توقع ما این بود ک اسم بچتو هم نا اون بزاری ،،،منم مثل شما هیچ خاطره ایی از خانوادم تو اون پنج سال دوستی ندارم چون همه خاطرتم شده بود اون ....ولی منم شکر خدا صاحب یه همسر خیلی صبور شدم ک همون روز اول کل داستان و براش گفتم ..شکر خدا انقدر تو‌زندگی صبور و ملاحضه کار بود ک همیشه منو شرمنده میکرد ،،کم کم منم از رفتاراش درس گرفتم و تصمیم گرفتم دل بهش بدم ،الان ده ساله با همسرم هستم ،تو این ده سال خییییلی کم به عشقم فکر کردم حتی اگه تو زندگی هم به مشگل میخوردم نمیگفتم کااااش با عشقم بودم ،،،چون رسما تو دلم کشتمش ،،اینارو گفتم ک بدونی گاهی سرنوشت چیز دیگه ایی واسه ادما رقم میزنه ک ما بی خبریم ازش ،گاهی لازمه یه چیزاییرو تجربه کرده باشی و در اینده برات درس عبرت شه ،،من اگر بازدبهدده سال پیش برگردم بازم همسرم ک عشق الانمه و انتخاب میکنم ،،مطمعنم قطع به یقین شما هم با عماد خوشبت میشی ،،برات ارزوی شادی بی پایان دارم عزیزمم ،،مطمعن باش ک بهترین کارو کردی ،،شاید اگه با اون ازدواج میکردی انقدر خانواده ها مخالفت و دخالت ویا بر عکس کم محلی میکردن و طردتون میکردن کم کم عشقتون تبدیل به خشم و نفرت و افسردگی میشد و‌زره زره عشقتون به فنا میرفت ،خدا خودش حواسش به بنده هاش هست گلم ،الان شما میگی پشیمونی ک انقدر پدرت اذیت شد چون هیچ کس دلسوز تر از خانواده مون نیست ..اون بالاسری از پدر و مادر هم دلسوزتره ،پس دل بده به حکمت خودش ک قلبت ارامش بگیره گلم ،اللهی  امقدر تو خوشبختی غوطه ور شی ک فراموش کنی امیر حسینی هم بوده.

زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................
عزیزم داستانت فوق العاده شبیه به زندگی منه ،،خیییلیی زیاد با این تفاوت ک عشق من از یه خانواده خیلی خ ...

خیلی خوشحالم که دوستی  همچین پیامی بهم داده ومیتونه راحت درک کنه من واقعاااا الان حالم خوبه آرامش خاطر دارم خیلی روزا فکر میکنم اگر هرکسی جای عماد بود آیا میتونست انقدر صبوری وتحمل کن مطمعنا هر مردی دلش میخواد ازدواج کن که خیالش از اون طرف قیضه راحت باشه شاید بعضیا بگن شاید شوهرت سرد بود نه برعکس من می دیدم چقدر اذیت میشه ورو روان عماد تاثیر میزاره ولی باز تمام تلاشش میکرد برا ارامش خاطرم حالا بعداز کمکا وحمایت پدرم الان مدیون خود خدام بخاطر بهترین حکمت ۲۵ سالگیم مرسی بابت دعات عشق شمام شعله ور تر از هروز دیگه بشه

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 😭  امیدوارم خوشبخت باشی همیشه ❤ ولی من اگه بودم دیگه هیچ وقت با ...

مرسی مهربون بخاطر خواهرم نمیتونم چون خیلی برام عزیزه   انشالله شمام زندگیت سرشار از عشق باشه 

مرسی مهربون بخاطر خواهرم نمیتونم چون خیلی برام عزیزه   انشالله شمام زندگیت سرشار از عشق با ...

نه دیگه جلو خواهرم نه مثلا نبود چشم غره میرفتم اخم میکردم ولی کار شما خوبه من کینه ای ام 

مرسی عزیزم ❤

🍉🎄🎃