2777
2789
عنوان

داستان زندگی که خیلی سخت ولی گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 24773 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عالی خیلی پشیمونم حداقل تو زندگیم این فهمیدم هیچ پدری بدی بچشو نمیخواد

گریم گرف بخدا دلم گرف خیلی سخته انشالله کسی تجربش نکنه خیلی خوشحالم ک همو الان دوست دارین انشالله خوشبخت باشی واست دعا میکنم عاقبت بخیر باشی 

گریم گرف بخدا دلم گرف خیلی سخته انشالله کسی تجربش نکنه خیلی خوشحالم ک همو الان دوست دارین انشالله خو ...

مرسی عزیززززززم همچنین قربونت

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
خوشبخت باشی عزیززم سختی کشیدی زیاد ولی الان دیگه قدر مرد مهربونتو بدون خیلی با درک و شعوره موفق باشی ...

مرسییییییی دوست مهربونم انشالللللللللهههههه همیشه تو زندگیت شاد باشی

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
شوهرت بی محلی هات رو ک میدید نمیگفت بخاطر اونه؟

بی محلی نمیکردم بهش به رسمیت نمیشناختمش بعدم جریان گفته بودم بهش خیلی کمکم کرد یعنی از همون روز اول شد رفیقم مث ی دوست اجتماعی خیلی صبور بود

انشالا ك خوشبخت باشي

شبيه داستان پري بود با اين تفاوت ك خداروشكر تو بعداز عقد ديگه ب پشيموني اون اقا اهميت ندادي و مشكلي پيش نيومد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
انشالا ك خوشبخت باشي شبيه داستان پري بود با اين تفاوت ك خداروشكر تو بعداز عقد ديگه ب پشيموني اون اق ...

مرسی مهربون همچنین گلم داستان پری از کجا بخونم؟؟

مرسی مهربون همچنین گلم داستان پری از کجا بخونم؟؟

فكر كنم تاپيكش رو بست

نام كاربريش 

پريجون هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

امیدوارم که همیشه خوش باشی دوست خوبم..♥♥منم از ترس همین جا زدنای مردا همیشه از عشق میترسم.حتی کسایی بودن ک عاشقم بودن اومدن خواستگاری ولی من از همین نرس جرئت نمیکنم جواب مثبت بدم😔حتی با کسی دوست هم نمیشم

چقد ناراحت شدم از داستان زندگیت ولی بعدا چقد خوشحال شدم ک راضی هستی از زندگیت و خدا بهترینش رو سر راهت قرار داده😚

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘