2777
2789
عنوان

چرا من با اغلب آدمای اینجافرق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست
من عاشق خرید لباس . و لوازم آرایشم کلا عاشق خرج کردنم البته چیزای بدرد بخور میگیرم قیمت هدیه م برام ...

من چون مامانمم براش مهم نبوده اینطوری باراومدم برعکس جاریم مامانش خیلی براش مهم بوده واوهم خیلی مادیات براش مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون درست گفتی برام مهم نیست البته نه که تارک دنیاباشم ولی دلم چیزای گنده میخواد ویلا ماشین بهتر و. ...

من فکر میکنم شما اولویت هاتون با اونایی که گیر و گور گل و شکلات و......هستن متفاوته. الویت شما خانوادتونه. معمولا خانمهایی که مادر میشن، رفاه خانواده براشون مهمه، اینکه آینده ی بچه ها تامین باشه، اینکه بین خودش و همسرش احترام و صمیمیت از بین نره براش مهمتره بنابرین این احترام و صمیمیت رو با غر زدن سر گل نخریدی و چرا مامانت به من تیکه انداخت و لجبازی های بچگونه از بین نمیبره،  

یک مادر هرچی سنش بالاتر میره در فکر تامین آرامش خونه است 

من فکر میکنم شما اولویت هاتون با اونایی که گیر و گور گل و شکلات و......هستن متفاوته. الویت شما خانوا ...

آخه ازاول اینطورنبودم موقع آشنایی باشوهرمم گیراین نبودم چه رستورانی بریم چی میخره برام و..‌‌.به تنها چیزی که فکرنمیکردم این مسائل بود

باید خیلی سختی کشیده باشی که بالغ بشی

بله درست بلوغ دردناکه ولی نتیجه ای شیرین داره. و ما آدم ها برای همین به این دنیا اومدیم، هدف از خلقت انسان همینه. هرچند گاهی یادمون نمیاد اون دردها رو. 

سادگی یه بچه وقتی غریبه بهش بگه بیابریم خونمون تا بهت بستنی بدم رو باور میکنه، یک انسان بالغ نداره چون این حقیقت تلخ رو درک میکنه که همه ی آدمها راستگو نیستن،