selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5865 عنوان برای دانشجوی پزشکی چقد زبان انگلیسی لازمه و چطوری بخونم و تقویت کنم که به دردم بخوره تو این کار 59 بازدید | 7 پست ممنون میشم راهنمایی کنید و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی امروز | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 649 تبریک میگم. منطقه چند بودی؟درصدهات رو میگی؟آزمون هم میدادی ؟
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5865 آزمون ماز میدادی؟ قلم چی و ماز وزیستاز اینا رو میزدم قلمچی رو حضوری ولی بقیه رو دانلود میکزدم از تلگرام و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5865 درصد زیست رو اگه دوست داشتی لگو شرمندخ من کلا درصد و رتبه و... رو کلا نگفتم هیچ جا تو سایت ❤️❤️🫠 و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 649 پسر من آزمون ماز میده . بیشتر وقتها رتبه زیر هزار کشوری میاره . درصدهای مارس اکثرا بالای ۵۰هست . به نظرت وضعیت خوبی داره؟پزشکی بورسیه دوست داره .
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5865 پسر من آزمون ماز میده . بیشتر وقتها رتبه زیر هزار کشوری میاره . درصدهای مارس اکثرا بالای ۵۰هست . به ... عالی پزشکی روزانه هم میاره چه برسه بورسیه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی