2777
2789
عنوان

چرا من با اغلب آدمای اینجافرق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون سرزنده نیستی آدم باید بجنگه و بخاد که برسه

خیر گاهی روحیات باهم متفاوته. میگه اصلا دوست ندارم که بخوام براش بجنگم. 

مثلا یه بچه برای داشتن اسباب بازی اصرار میکنه، میجنگه،ولی وقتی بزرگ شد دیگه برای اسباب بازی نمی‌جنگه ،نه چون  سرزنده نیست، بلکه بخاطر اینکه براش اهمیت نداره و میدونه چیزای مهمتری تو زندگی وجود داره. 

استارتر بزرگ شده نه از لحاظ سن و سال بلکه از نظر بلوغ فکری ، معنای زندگی براش متفاوت هست ،چیزای بزرگتر براش مهم هستن.

مجبورن چون اگه دقت کنی ادم زشت دیگه خیلییییی کم پیدا میشه ،دیگع اوناییکه نچرالن زیاد ب چشم نمیان،از ...

والا من کرمم نمیزنم ازخونه بیرون ولی بعد دوتابچه هم خواستگارپیداشد برام( اغلب حلقه نمیزارم) مردها قیافه های طبیعی روترجیح میدن به نظرم خانما تحت تاثیراینستا و تبلیغاتن

پول میخواد وگرنه منم دلم میخواد 🥲

اره عزیزم هر ماه پول میخواد ،متاسفانه وضع مالی ما خوب بود جز قشر مرفه بودیم ولی تواین اقتصاد گوه‌،همه لنگ میزنیم و هنوز نتونستم برم انجام بدم ،بااین هزینه های سرسام آور کوفتی،،روز بروز سگ دو زدنمون بیشتر میشه و انگار ن انگار 

خیر گاهی روحیات باهم متفاوته. میگه اصلا دوست ندارم که بخوام براش بجنگم. مثلا یه بچه برای داشتن اسباب ...

ممنون درست گفتی برام مهم نیست البته نه که تارک دنیاباشم ولی دلم چیزای گنده میخواد ویلا ماشین بهتر و...

شایدم انقد مشکلات ریشه ای داره ک نمیتونه به این چیزا فکر کنه

از حرفهای این خانم اینجوری برداشت کردم که اصلا براش اهمیت نداره. 

اینکه یک بالغ به اسباب بازی فکر نمیکنه مربوط به مشکلات ریشه ای نیست قطعا.

نمیدونم عزیزم ولی ژل و فیلر واقعا به بعضیا خیلی میاد 😂😂

شوهرم خیلی مهمه در شکل دهی به سلیقه مثلا شوهرمن میگه من خانمایی که رژ لب میزنن رومیبینم حس اینکه طرف دلقکه بهم دست میده وبه شدت از آرایش بدش میاد

شایداگراو دوست داشت منم اینجوری نبودم