امروز مامانم رفت نگاه کرد به وسایلش گفت پولام نیست بعد رفت ببینه طلاهامو هست یا نه دید نصف طلاهاش نیست بعد اتاقمون مشترکه استرس گرفتم رفتم طلاهامو خودمم دیدم دیدم بیشتر طلاهای منم نیست نه قفلی شکسته نه دزدی اومده
صبح قراره پلیس بیاریم چک کنن باورتون نمیشه تهدید میکرد آره تهمت دارین میزنین میرم شکایت میکنم ولی ما ...
آره حتما چک کنید اصلا کم نیارید هر جور شده طلاها رو هرجا هستن یا پول شدن برگردونید حتما
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیبین بیا و زود تقصرارو ندازیم گردن داشیت ممکنه یکی از فامیلاتون برداشته باشه
گلم فامیلامون تو اتاق نمیرن و یعنی اجازه نمیدیم جز دوتا داداشام که یکیشون کلید داره و خیلی وقتا دیدم میرفت تو اتاق درو میبست گفتم حتما جلو اینه اس یکی دیگه هم با زن و بچه اش میرفتن تو اتاق میخوابیدن
آره داداشم خبر داشت من دقیقا قبل اینکه ماشین عوض کنه باز نگاه کردم ولی سرجاش بود تا ماشین جدیده چها ...
بدبختی نمیشع که ثابت کرد
شما متاهلی اسی؟؟
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻