2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 104 پست
صبح قراره پلیس بیاریم چک کنن باورتون نمیشه تهدید میکرد آره تهمت دارین میزنین میرم شکایت میکنم ولی ما ...

آره حتما چک کنید اصلا کم نیارید هر جور شده طلاها رو هرجا هستن یا پول شدن برگردونید حتما

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

منم چند ماه پیش طلا گم کردم مهمان زیاد می اومد خونمون راستش شک کردم ولی پیدا شدن پشت بوفه بودن شما ه ...

آره داداشم خبر داشت من دقیقا قبل اینکه ماشین عوض کنه باز  نگاه کردم ولی سرجاش بود تا ماشین جدیده چهارصد میلیون گرونتر خرید اندازه طلایی که ازم رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه طلا خونه نگه میداشتید؟؟؟؟؟

خونه من دزد اومد و دو تیکه طلا که خونه نگه میداشتم برد 

پلیس اومد می‌گفت یه گروه هستند که اصلا متوجه نمیشی میان خونت دزدی و وقتی میری سر وقت طلاهات میبینی نیستن و به این تمیزی دزدی میکنن

بیبین بیا و زود تقصرارو ندازیم گردن داشیت ممکنه یکی از فامیلاتون برداشته باشه

گلم فامیلامون تو اتاق نمیرن و یعنی اجازه نمیدیم جز دوتا داداشام که یکیشون کلید داره و خیلی وقتا دیدم میرفت تو اتاق درو می‌بست گفتم حتما جلو اینه اس یکی دیگه هم با زن و بچه اش میرفتن تو اتاق میخوابیدن

آره داداشم خبر داشت من دقیقا قبل اینکه ماشین عوض کنه باز نگاه کردم ولی سرجاش بود تا ماشین جدیده چها ...

بدبختی نمیشع که ثابت کرد 

شما متاهلی اسی؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بازم. نمیشه قاطع گفت ولی بی دلیل نیس قضیه بوداره

منم به مامانم همینو گفتم گفته بود به زنش پیام بده گفتم نه من حاضر نیستم زندگی الکی بپاشه تا ثابت نشه

گلم فامیلامون تو اتاق نمیرن و یعنی اجازه نمیدیم جز دوتا داداشام که یکیشون کلید داره و خیلی وقتا دیدم ...

خب به هر حال گفتم که یه موقع بیخود بهش تهمت نزنی که بعد بخوای شرمندش شی 

آره حتما چک کنید اصلا کم نیارید هر جور شده طلاها رو هرجا هستن یا پول شدن برگردونید حتما

نه که کم نمیارم یادگار پدر خدابیامرزم بوده و تنها پشتوانه ام

اینهمه طلا خونه نگه میداشتید؟؟؟؟؟خونه من دزد اومد و دو تیکه طلا که خونه نگه میداشتم برد پلیس اومد می ...

اخه مگه میشه  دزدی باشه که کل طلا دم دستش رو نبره فقط نصف طلا رو ببره دزد طلا ببینه کلش رو میبره 

خب به هر حال گفتم که یه موقع بیخود بهش تهمت نزنی که بعد بخوای شرمندش شی

من تهمت نزدم حتی با اینحال مامانم بهش زنگ زد بهم زنگ زد جوابش هم ندادم که نکته از رو عصبانیت حرفی بزنم تا زمانی که مشخص شه