امروز مامانم رفت نگاه کرد به وسایلش گفت پولام نیست بعد رفت ببینه طلاهامو هست یا نه دید نصف طلاهاش نیست بعد اتاقمون مشترکه استرس گرفتم رفتم طلاهامو خودمم دیدم دیدم بیشتر طلاهای منم نیست نه قفلی شکسته نه دزدی اومده
دقیقا دعانویس رو اصلا قبول ندارم ولی اینم باید در نظر گرفت که اگه برن شکایت کنن و گردش حساب بگیرن و ...
ببین گلم ما هم نگفتیم صددرصد کار داداشش باشه تمام هدف من اینکه سرمایه اسی که اون هم از پدر خدابیامرزش بهش رسیده بهش برگرده و حقش پایمال نشه و ازغصه و ناراحتی هم دربیاد دوم اینکه خود اسی خونوادشو از منو شمای عزیز بهتر میشناسه و بدون دلیل چیزی نمیگه به خود اسی هم گفتیم فقط شکایت این داستان رو مشخص میکنه خودشون از تجربه و ابزارکارو روش های تشخیص جرم مجرم رو پیدا میکنن لازم هم نیست اول اسم داداششون رو بگن بعدا از شکایت از هرکدومشون چندتا سوال بکنن مشخص میشه کار چه کسی هست مثال میگم شاید بپرسن فلان روز کجا بودی بگه من مسافرت بودم درصورتی که نقطه زنی موبایل کنن معلوم بشه اطراف خونه بوده یا دوربین جایی نشون بده هدف اینکه اسی به مالش برسه که من خودمم بعید میدونم پیگیری بکنن احتمالا بیشترشون مادرو خواهرو بردار منصرف میشن چون کار غریبه نیست. من متوجه منظورت به خودم هستم و درست میگید ممنونم هستم ازشما که نباید زود و بدون دلیل و مدرک کسی رو قضاوت کرد اتفاقا دختر طلوع که عاقل و با شخصیت هست هم همینو گفت بهرحال هرکسی براساس دانش و تجربه و هوش میتونه یه مسئله رو حدس بزنه یا حل کنه.