2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برادرت اگه دزدی کرده چقدر ببخشید خنگ بوده خب اینطوری مشخص میشه کار خودی بوده

اخه میدونین تنها کسی که کلید داشته این بوده وببخشیذ طرف که پول پارو نمیکنه یکهو انقد پولدارشه

منم به مامانم همینو گفتم گفته بود به زنش پیام بده گفتم نه من حاضر نیستم زندگی الکی بپاشه تا ثابت نشه

تا مطمئن نشدی کاری نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اثر انگشت نمیشه؟

بعید می‌دونم اینقدر خنگ باشه که بدون دستکش دزدی کرده باشه 

ضمنا گیرم بر فرض محال دستکش نداشته باشه چون اهل خونه بوده و رفت آمد داشته توی خونه طبیعیه اثر انگشتش روی وسایل باشه

بعید می‌دونم اینقدر خنگ باشه که بدون دستکش دزدی کرده باشه ضمنا گیرم بر فرض محال دستکش نداشته باشه چو ...

طبیعی  نیست چون کی میاد دست بکنه تو طلای کسی اونم  وقتی که خونه نیست

صبح قراره پلیس بیاریم چک کنن باورتون نمیشه تهدید میکرد آره تهمت دارین میزنین میرم شکایت میکنم ولی ما ...

ببین همونی که گفتم  قشنگ معلوم میشه پول از کجا و کدام مغازه و کدوم شخص به حسابش نشسته ، شما همه هم بگید مشکلی نیست از همه ما هم بازجویی بشه بزار بشه تا تکلیف پولو طلا دزدیده شده مشخص بشه . کسی که ازخودش مطمين باشه هیچوقت نمیگه تهمت میزنید و ازاون شکایت میکنم حتی خودش باید بگه تا تکلیف این پول و طلا مشخص نشه  بی خیال هیچ چیز نمیشم  برای مادرو خواهرشه باید دلش بسوزه و نگران بشه، خود مامور آگاهی واردتره پرینت حسابشو درمیاره میرسن به سرنخ، گفتی جالبه یه دفعه ای پولدار شده و ماشین میلیاردی و مسافرت  دیگه شک و شبهی نمیمونه ، فقط یه احتمال کوچیک داره  خودش شخصا یه راست نرفته باشه سر اصل مطلب شاید شاید به کسی گفته  براش انجام بدن توسط خودش شخصی رو برده باشه خونه.

بدبختی نمیشع که ثابت کرد شما متاهلی اسی؟؟

سلام ، راحت میشه ثابت کرد ، از طریق موجوذی کارت چجوری و از کجا و چند مرحله اینهمه پول به حساب کسی نشسته و ، چون مقداریش طلا بوده  طلاهای که فروخته اون مغازه دار مشخص میشه پول به کارتش زده ، همینطور که مثلا داداشش ماشین خریده مشخص میشه پول به کدوم فروشنده ماشین  داده  ، سال و ماه و روز و ساعت و دقیقه همه چی ثبت شده داخل پرینت حساب بانکی .

به خدا بعد جالب اینجاست داداشم که میگفت من پول ندارم یکهو پولدار شد یک میلیاردو چهارصد ماشین خرید

اوووه پس بگو، کامنت نخونده بودم، خب خیلی راحت معلوم میشه پول از کجا به کارتش زدن  یه پرینت بانک میخواد ، قشنگ معلوم میشه از کدوم طلاقروشی پول به کارتش زدن و از کجا  اینهمه پولو اورده.

سلام ،کار دزد و غریبه نیست ، هرکس باشه آشنا هست، اولا میگی نه قفلی شکسته نه چیزی دوما جاشو بلد بوده سوما اگه دزد و غریبه باشه به هزار تومن هم رحم نمیکنه نصفی طلای مادرتو برده  دزد همه رو میبره ،اگه زود شکایت کنید شاید با اثر انگشت مشخص بشه دیر بشه اثر انگشت از بین میره ، یکی هم اینکه ببینید همون روز که این اتفاق افتاده چه کسی به خونتون رفت آمد داشته  کی خونه بوده کی اومده خونه ، بهرحال هرچی باشه به نظر من ءشناهست حالا از اعضای همون خونتون فامیل  همسایه  دوست  مستخدم  ، اگه برادر دارید ببین کسی رو اورده خونتون یا نه؟ اگه بچه کوچیک هم دارید ازش بپرسید دست زده یا نه شاید به بچه یاد دادن بره بردار بهشون بده  اینا فقط به فکر من رسید وگرنه آب نمیشه بره زیر زمین . اگه ساختمون و کوچتون دوربین داره چک کنید.