2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 37702 بازدید | 1046 پست

همسن هستیم.اصلا زمان پیری نیست الان.من تازه ارامشم داره بیشتر میشه و دارم یاد میگیرم بیشتر از حال لذت ببرم و به اون بخشی از آینده که دست من خارجه زیاد فکر نکنم. ولی قبول دارم که دختر بیست ساله هم بنظر نمیام.کسیکه شما را میبینه میکه حاج خانم منظورش سن زیاد شما یا من نیست.بخاطر بلاتکلیفیش هست.چون واقع نمیشه بهمون بگن دختر خانوم.بعضیا مخصوصا سن بالاها یا میکن دختر خانوم یا حاج خانوم.برای وسطش چیزی ندارن بگن و مجبورن بگن حاج خانوم. گاهی هم بدون فکر ی چیزی میاد تو دهنشون و میگن.یبار من حدودا 22سالم بود و کلا بی بی فیس و لاغر مخصوصا اون زمان که اصلا بهم میومد دبیرستانی باشم هنوز. ی راننده تاکسی بهم گفت حاج خانم اصلا شوکه شدم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا واقعا بیشعورن یعنی حرف زدن بلد نیستن.مثلا این مردک که ۶۰ سالش بود به من گفت خواهر،خب احمق من ب ...

خوب اون تیکه کلامش بوده اما اونیکه میگه خواهر بزرگمی یا مرتب حاج خانوم بگن بهش یعنی بگا رفته دیگه

همسن هستیم.اصلا زمان پیری نیست الان.من تازه ارامشم داره بیشتر میشه و دارم یاد میگیرم بیشتر از حال لذ ...

دقیقا سنمونو نشون میدیم و من ازین ناراحتم بعضیا خیلی جوون میمونن آخه

البته به هر حال اونام پیر میشن چندسال دیگه یه چند سال دیرتر و اونام حاج خانوم میشنون چه میشه کرد با پیری نمیشه مبارزه کرد

خوب اون تیکه کلامش بوده اما اونیکه میگه خواهر بزرگمی یا مرتب حاج خانوم بگن بهش یعنی بگا رفته دیگه

عزیزم بعضی مردها ؛ از روی بدجنسی برای اذیت خانم ها از این الفاظ به خصوص برای خانم ها استفاده می کنم .من از بیست و دو سه سالگی تا حالا زیاد شنیدم .مثلا اقا انداره پدر من بود؛ به من می گفت خواهر بزرگ ترمی . یا حاج خانم ..حتی گاهی به مسخره با لفظ آقا هم صدام کردند چون ادم جدی هستم . سعی کن برات مهم نباشه