2777
2789

الان ک دارم مینویسم تنم مور مور میشه ما از اول کلا موش داشتیم چسب میذاشتیم و چن تا گرفتیم یکسالی بود ک خبری نبود گفتم حتما رفتن دیگه نمیان ک چن بار دیدمش و چسب گذاشتیم ولی نگرفتش فک کنم دوتا سوراخ هس جای بخاری از اونجا میاد لامصب

دیشبم تو آشپزخونه دیدم الانم دیدم صدای پاکت میاد حدس زدم موشه یه نگاه انداختم یه لحظه دیدمش رفت زیر یخچال😭😭 وای میترسم بچه ها تنم میلرزه

بچه ها اصلا تو روز ندیدمش هیچوقت فقط نصف شبا ک همه جا تاریک و ساکته ۳/۴ بار دیدمش تو آشپزخونه رفت و آمد میکنه

به نظرتون روزا میره تو سوراخ شبا میاد بیرون؟

فردا میخوایم با سیمان سوراخارو ببندیم چن تا چسب دیگه ام بذاریم بلکه بگیرتش خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندهتو چسب هم زنده میمونهفقط هی خودشو تکون میده تا جدا بشه ولی نمیشهکلیپشو دیده بودم قبلا

آره ولی ما قبلا با چسب گرفتیمشون مرده بودن فک کنم از بس تقلا کرده بودن

چسب نذارید گناه دارن خیلی زجر میکشن به جاش سوراخارو محکم ببندید که نتونن بیان داخل خونه اونایی که هس ...

آخه نمیشه گرفتشون اصلا انقد فرزن، من گناه ندارم؟ بخدا خسته شدم سوراخارو فردا میبندم امیدوارم ک دیگه نبینم وگرنه مجبورم چسب یا تله بذارم چاره ای نیس