2777
2789
عنوان

صدا موش میاد😭😭 ک داره رو پاکت راه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست
از کجا میان عزیزم ؟ خونه تون کجاست دور و بر خونه تون باغ هست ؟ یا کانال آب ؟

نمیدونم عزیزم نه باغ و کانال آب نیس فقط روبروی خونمون یه زمین خاکی هس ک نصفشو الان دارن میسازن نمیدونم از اونجا میان یا نه آخه خونمونم یکمی قدیمیه مثلا ۲۵ سال پیش ساخته شده فک میکنم تو خونه های قدیمی بیشتر میان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تله زنده گیر بذارید

آره تله هم خوبه اول سوراخارو میبندم اگه خبری نبود میذارم چون احتمال میدم ک فقط شبا میاد بیرون چون تو اون مسیری ک سوراخه هس دوبار دیدمش منتها همش نصف شب دیدمش

نمیدونم عزیزم نه باغ و کانال آب نیس فقط روبروی خونمون یه زمین خاکی هس ک نصفشو الان دارن میسازن نمیدو ...

عزیزم احتمالا از همون زمین خاکیه....

محله ی مادرم اینا هم وقتی چند تا خونه رو خراب کردن به عالم موش زیاد شده بود انکار از زیر زمین ها اومده بودن بالا ...مامانم اینا جرات نمی‌کردن در کوچه رو باز بزارن از ترس موش ...ولی خداروشکر شهرداری اومد معضل رو برطرف کرد دستشون درد نکنه 

شما هم اگر می‌بینید نمی‌تونید به این شرکت ها زنک بزنید میان مشکل رو حل می‌کنند ...

حق داری واقعا 

چه خوب چجوری درستش کردن چیکار میکنن؟

شهرداری اومد محل رو سم پاشی کرد فکر کنم ...

ولی برای شما چون داخل خونه ست ،زنگ بزنید به شرکت های مخصوص این کار میان خودشون راه حل میدن 

عزیزم وقتی میبینی چیکار می‌کنی وسایل هاتو میشوری ؟

شهرداری اومد محل رو سم پاشی کرد فکر کنم ...ولی برای شما چون داخل خونه ست ،زنگ بزنید به شرکت های مخصو ...

آها مرسی عزیزدلم ولی من نمیتونم سم پاشی کنم چون بچه کوچیک دارم و میگن یکم خطرناکه و باید چن ساعت خونه نباشید فک کنم یه سری وسایل هم کلا باید جمع کرد

شهرداری اومد محل رو سم پاشی کرد فکر کنم ...ولی برای شما چون داخل خونه ست ،زنگ بزنید به شرکت های مخصو ...

نه عزیزم نمیشورم دیگه نمیتونم همش بشورم سعی میکنم بیخیالی سر کنم چون از همون اولشم اینجا موش داشت یه بار از دیوار افتاد رو پام و سریع فرار کرد ولی دیدم موش بود تقریبا ۲/۳ سال پیش

آها مرسی عزیزدلم ولی من نمیتونم سم پاشی کنم چون بچه کوچیک دارم و میگن یکم خطرناکه و باید چن ساعت خون ...

خب عزیزم به خاطر همین میگم زنگ بزن به شرکت اونا خودشون بهترین راه حل رو ارائه میدن وقتی می‌بینند بچه ت کوچیکه 

عزیزم خودت وسواسی هستی ؟ 

چه می‌کنی وقتی میبینی ؟ 

خب عزیزم به خاطر همین میگم زنگ بزن به شرکت اونا خودشون بهترین راه حل رو ارائه میدن وقتی می‌بینند بچه ...

نه خودم خداروشکر خیلی وسواسی نیستم نمیتونم بشورم همه جارو ببین این موشه فقط تو آشپزخونه هس جای دیگه نمیاد کلا

میبینمش هیچ کاری نمیتونم بکنم دیشبم دیدمش امشبم دیدم ولی میترسم مجبورم بگیرم بخوابم بیخیال باشم ولی از ترسم تا دوروز تو آشپزخونه نمیرم😑😑 چاره ای ندارم