2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که دلتون هم خوش باشه

همچنین❤️

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

آره واسه همین گفتم به نظر خودتون. میخوام ببینم حستون به خونتون چجوریه

من دوست دارم هم چینش وسایل خانه و هم خود خانه و گچ بری و... در کل شیک و مینیمال هست یعنی ساده و زیبا

اصلا شلوغ نیست

و اینکه نور بسیار بسیار برام مهمه برای همین نورهای زیبای اس ام دی زدیم که یه فضای رویایی و خاص میده به خانه

چه جالب.

و هیچ کس باورش نمیشه همسرم هرچی هست خودش دلش میخواد و میگیره فکر میکنن من زن زیاده خواهی هستم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای خونه ماهم همینه میای تو سالن مبل و فرش میبینی میگی واوووو میای تو اتاق فرش قدیمییی و پوسیده 😂😂 ...

😂😂😂😂

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)