2777
2789
ده سالم خوبه هنوز خیلی دور نیست

مبلامو عوض کردم 

خونه رو هم رنگ کردیم خیلی فرق کرد 

ولی پرده و قالی از موقع عروسیمه قالی هام سورمه ایه 

کابینتمم ام دی آف براق 

ما از بین اقوام خودم  از همه معمولی تریم 

اونا پولدارن  و ارث هم خوب بهشون میرسه 

ما هیچی و حقوق کارمندی 

اما خدامون بزرگه 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تحولی میخواهی ایجاد کنی. سفد دردسر داره. با تیره راحتتری

الان سفیدن یعنی ترکیب فرشم سفید با گلای صورتی و مبلامم سفیده اینارو میفرستم خونه باغ با وجود بچه کوچیک تیره خیلی بهتره

خوب کردی. به حس خوب الانت می ارزه

ممنون عزیزم ولی باورت نیشه از همه اونایی که اومدن خونمون فقط دونفر گفتن وسایلات قشنکن و شیکن . بقیه نگقتن چون حسودن و نمیتونن اعتراف کنن بع خبلبذبرام جالب بود لبن قضیه حتی ثمیمی ترین دوستم هیچ حرفی نزد چ‌ن خوپش هنوز خونه نداره و عروسیم نگرفتع و من باور دارم چشم دبدن نداره و ذات خراله بالاخره ادم یجا میره حتی اگ زشتک باشه یه مبارک باشه یا تعریف میکنع ولی... 

ممنون عزیزم ولی باورت نیشه از همه اونایی که اومدن خونمون فقط دونفر گفتن وسایلات قشنکن و شیکن . بقیه ...

یک بخشیش سلیقه است ممکنه سلیقه اونا نباشه ولی به قول شما ادب حکم میکنه که تعریف کنی حداقل از یک بخشیش. مثلا بگی چه آشپزخونت قشنگه

یک بخشیش سلیقه است ممکنه سلیقه اونا نباشه ولی به قول شما ادب حکم میکنه که تعریف کنی حداقل از یک بخشی ...

اخه من اگ یحا سلیقه مم نباشه تغریف میکنم . سلیقه نیس خب مد‌ روبه اشپرخونع مدرن یا وسایل نیوکلاسک و مدرن تایپ همه س الان