ولی از جروه ها عقب میمونم چون باید پاک نویس کنم و چون خیلی دیر میرسم خونه و خستم نمیتونم همون روز بخونم اون مبحثارو .چطوری بخونم؟۳روز در هفته رو دانشگاهم پشت هم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی از درسا اصلا متوجه نمیشم سرکلاس.اونا رو چیکار کنم؟
بخون حفظ شو
راهی نداره
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اخه مثلا یه مبحثی مثل ریاصی رو که نمیشه حفظ کرد یا آمار چون سرجلسه عدد ارو تغییر میدن .
از استادت بپرس
یا هوش مصنوعی بده که برات توضیح بده