2777
2789
عنوان

تغذیه چی میدین به بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 85 پست

ماهانه یکم گردو بخر مثلا 

نون پنیر گردو

نون پنیر گوجه خیار 

نون پنیر سبزی گوجه

نون پنیر خرما

نون پنیر حلوا 

اگه ظهری هست 

نون و کوکو 

کوکوسبزی

کوکو سیب زمینی 

کوکو سبزیجات 

کوکو مرغ

کوکو گوشت

فلافل و ....

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساندویچ کو کو سبزی با سبزی خوردن 

ساندویچ املت 

گاهی کبک خونگی با شیر یا آبمیوه 

میوه همیشه میدم میبره 

پنکک 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مگه چند تا کیک‌میزاری.خودت کیک درست کن.کیک اسفنجی ساده درست کن یکم از موادتم‌اخرش کاکائو بزن بریز میشه کیک دو رنگ.نون پنیر گردو.گردوشم بخیسون تا نرم باشه و تندیش بره.میوه هایی که میتونه بخوره.شلیل موز سیب گلاب.ساندویچ مرغ

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بهتر نیست لقمه بهش بدی؟ 

ذرت اذیتش نمیکنه؟ 

سر صبح روی دلش میشینه 

نون پنیر و گردو 

سیب زمینی سرخ کرده و نون 

کوکو 

کتلت 

اسنک 

الویه 

چیزای خوشمزه ای رو میشه لقمه کرد 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من هر روز تغذیه نمی‌ذارم لقمه میذارم هرچی که تو خونه بود از اون نون پنیر اگه گردو داشتیم میدارم نداش ...

دختر منم تکراری نمیخوره. اصلا صبحانه چی بهش بدم😑هیچ چیز جز پنیرو تخمرغو رب گوجه دوست نداره..  حساسیتم داره بهشون

ولمون کن 

ماهانه یکم گردو بخر مثلا نون پنیر گردونون پنیر گوجه خیار نون پنیر سبزی گوجهنون پنیر خرمانون پنیر حلو ...

دکتره گفت  آجیل براش خوب نیس..آسم آلرژیک داره... مگرنه پسته ...آجیل  ماهانه یه مقدار بخرم بعضی رورا چند دونه ببره ارزونتر از کیکو شیر آماده در میاد

ولمون کن 

بچه من اصلا لقمه خوشش نمیاد میده به دوستاش براش بزارم 

کیک وشیر یا چیپس و پفک و چوب شور واین هله هوله هارو میخوره ...گردو وبادام هم براش میزارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

ساندویچ سرد خونگی/ کیک و بیسکویت خونگی. میوه البته بدون بو/ پفیلا/ توپک خرما/ حلوا هم میتونی براش بزاری

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را