2777
2789
عنوان

دعا کنید برام خاستگاریم بهم بخوره

257 بازدید | 41 پست

بچها فردا می‌خوام. با خواستگارم صحبت کنم 

دعا کنید خواستگاریم  بهم بخوره. تروخدا 

هر کی دلش پاکه برام دعا کنه این وصلت بهم بخوره 

اصن راضی نیسم 😭😭😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا؟!!!

در تمام عمرتون اگه قراره یه جا صدات بره بالا همینجاست!! اینجا باید پُر رو باشی و بگی نمیخوام!!

لق هرکسی که میخواد ناراحت بشه !!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

از خواستگارت خوشت نمیاد؟ یا شرایطش خوب نیستانشاالله هرچی به صلاحته اتفاق بیوفته

از لحاظ هیکل و قیافه از لحاظ پول موقعیت شغلی و اخلاق اوکیه 

ولی من دلم راضی نیست فعلا زوده برا ازدواجم تازه رفتم تو ۲۰سال واقن تحمل کسی دیگرو پیش خودم ندارم 

تروخدا برام دعا کن

یه جوری رفتار کنو حرف بزن دمشو بذاذه رو کولش در بره😁نگرانینداره

زشته نمیدونم چی بگم بهش که نره به بقیه بگه

یه چیز غیر مستقیم می‌خوام که نه سیخ بسوزه و کباب 

از لحاظ هیکل و قیافه از لحاظ پول موقعیت شغلی و اخلاق اوکیه ولی من دلم راضی نیست فعلا زوده برا ازدواج ...

منم تو این سن ازدواج کردم ولی خب زوری نیست که اگر خوشت نیومد بگو ظاهرش به دلم نمیشینه نمیخوام

گاهی یه چیو به زور می خوای که صلاحت نیست

گاهیم اینطور می شه ،چی بگم ان شالله هر چی که صلاحته بشه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

قصد ازدواج ندارم واقن چهار روزه دیونه شدم از وقتی شنیدم خواستگار دارم

مشکلی نداره از خود پسره بپرس که خودت امادگی ازدواج داری بعد هر چی جواب داد بگو من امادگی ندارم و به ازدواج فکر نمیکنم ،بالاخره اونم ادمه غرور داره وقتی ببینه تو دلت راضی نیست اصراری نمیکنه