2777
2789
عنوان

دعا کنید برام خاستگاریم بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 41 پست
دوست داری چند سالگی ازدواج کنی؟والا من همیشه با خودم میگفتم ۲۵ سالگی ازدواج میکنم ولی شوهرم که تو ۲۰ ...

دوسدارم حداقل یک یا دوسال دیگه دوست ندارم شوهر کنم محدود بشم می‌خوام درسمو راحت بخونم الان واقن آمادگی ازدواج ندارم 

عزیزمممم بسلامتی قدمش مبارککک

بگو به دلم ننشسته خوشم‌نمیاد ازش خب

دیگه مجبورم فردا یه بهونه ای بیارم کاش یجایی یه حرفی بزنه بهم بر بخوره 

میگن پسره انقد مهربونه هر چی بهش بگی میگه چشم😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسدارم حداقل یک یا دوسال دیگه دوست ندارم شوهر کنم محدود بشم می‌خوام درسمو راحت بخونم الان واقن آماد ...

آخه همه که محدود نمیشن با ازدواج

شاید اصلا زورت کنه بگه درستو بخون تا پیشرفت کنی

نمیدونم چرا من حس خوبی دارم نسبت به خواستگارت😂

میترسم به داییم اینا یا خانوادم بگه دخترتون اینطوری گفتهبقیه فک میکنن من یکی دیگرو دوسدارم که شوهر ن ...

نمی خوای اصلا فرصت آشنایی بدی به خودتون ؟ چون کم پیش میاد پسر همه چی تموم پیدا بشه مخصوصا توی این دوره. 

من دیدم مورد که دختر خانوم مثل شما موافق نبوده ولی بعد چند جلسه مهر طرف یه جوری به دلش افتاده و حس کرده نیمه گمشده اشه و روحیاتشون شبیه هم بود که اصلا همه تعجب کردن . 

ولی اگه مطمئنی که شرایطش الان نیست بهترین حالت همین رک گفتنه چون اگه روی طرف عیب الکی بذاری نامردیه ، اگه روی خودت هم ایراد بذاری یا مثلا درخواست عجیب و غریب کنی یا شرط ناجور بذاری هم برای خودت بد میشه . پس تنها راهش همونه ، کسی چیزی گفت هم بگو نه فقط الان آمادگیش رو ندارم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نمی خوای اصلا فرصت آشنایی بدی به خودتون ؟ چون کم پیش میاد پسر همه چی تموم پیدا بشه مخصوصا توی این دو ...

اگه بگم بقیه فک میکنن یکی دیگرو دوس دارم 

از اول گفتم نه نمیخام ازدواج کنم چند بارم گفتم ولی چون شرایطش خیلی خوب بود گفتم یه جلسه فقط حرف میزنم برا اینکه بقیه ول کنن

آخه همه که محدود نمیشن با ازدواجشاید اصلا زورت کنه بگه درستو بخون تا پیشرفت کنینمیدونم چرا من حس خوب ...

اتفاقن پسره مشکلی با ادامه تحصیلم نداره راحتم با پارتینش می‌تونه همین الان ببرم سر کار 

خودم دلم راضی به ازدواج نیست میگم هنوز زوده برام 

چون همه چیش اوکیه راهی برای بهونه آوردن ندارم وگرنه پسر خوبیه 

اتفاقن پسره مشکلی با ادامه تحصیلم نداره راحتم با پارتینش می‌تونه همین الان ببرم سر کار خودم دلم راضی ...

عزیزم حالا هرجور راحتی ولی راستش منم با مادرت موافقم شاید چند سال دیگه قصد ازدواج داشته باشی ولی خواستگاری با این شرایط خوب نداشته باشی. بیشتر روش فکر کن فقط به خاطر سن رد نکن

عزیزم حالا هرجور راحتی ولی راستش منم با مادرت موافقم شاید چند سال دیگه قصد ازدواج داشته باشی ولی خوا ...

به خاطر سنم نیست تازه دارم میرم ترم سوم دانشگاه 

دوس دارم کمی بیشتر خوشبگذرونم 

مجردی زود تموم میشه ولی اگه متاهل بشی دیگه تا آخر عمر کنارته باید همه جوره تحمل کنی حس میکنم فعلا زوده برام 

واقعن الان در حاضر حوصله بله برون و نامزدی و اینارو ندارم 😐