2777
2789
عنوان

دعا کنید برام خاستگاریم بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 41 پست
از لحاظ هیکل و قیافه از لحاظ پول موقعیت شغلی و اخلاق اوکیه ولی من دلم راضی نیست فعلا زوده برا ازدواج ...

به احتمال زیاد بعدا پشیمون میشی از کارت ولی ازدواج با بهترین آدم دنیا هم اگه اجباری باشه بده ، هم خودت اذیت میشی هم اون بنده خدا رو زجر میدی ، پس راحت همین رو بهش بگو که من فعلا تمایل ندارم به ازدواج . رک و راست . الکی ایراد نگیر ازش یا روی خودت عیب نذار که بدتر میشه قضیه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منم تو این سن ازدواج کردم ولی خب زوری نیست که اگر خوشت نیومد بگو ظاهرش به دلم نمیشینه نمیخوام

از لحاظ قیافه و اینا همه چیش اوکیه

کاش واقن فردا تو یه جایی به تفاهم نرسیم 

واقن دلم راضی و ازدواج نیست مشکل اینه بقیه همشون از خوششون میاد چون هیچ مشکلی ندارد حتی از لحاظ اخلاقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ قیافه و اینا همه چیش اوکیهکاش واقن فردا تو یه جایی به تفاهم نرسیم واقن دلم راضی و ازدواج نیس ...

دوست داری چند سالگی ازدواج کنی؟

والا من همیشه با خودم میگفتم ۲۵ سالگی ازدواج میکنم ولی شوهرم که تو ۲۰ سالگی اومد خواستگاری خوشم اومد ازش و ازدواج کردم الان تو ۲۵ سالگی یه ماه دیگه دخترم به دنیا میاد😅

به احتمال زیاد بعدا پشیمون میشی از کارت ولی ازدواج با بهترین آدم دنیا هم اگه اجباری باشه بده ، هم خو ...

میترسم به داییم اینا یا خانوادم بگه دخترتون اینطوری گفته

بقیه فک میکنن من یکی دیگرو دوسدارم که شوهر نمیکنم 

چون خاستگاره از همه جهت همه چیش اوکیه