از لحاظ هیکل و قیافه از لحاظ پول موقعیت شغلی و اخلاق اوکیه ولی من دلم راضی نیست فعلا زوده برا ازدواج ...
به احتمال زیاد بعدا پشیمون میشی از کارت ولی ازدواج با بهترین آدم دنیا هم اگه اجباری باشه بده ، هم خودت اذیت میشی هم اون بنده خدا رو زجر میدی ، پس راحت همین رو بهش بگو که من فعلا تمایل ندارم به ازدواج . رک و راست . الکی ایراد نگیر ازش یا روی خودت عیب نذار که بدتر میشه قضیه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از لحاظ قیافه و اینا همه چیش اوکیهکاش واقن فردا تو یه جایی به تفاهم نرسیم واقن دلم راضی و ازدواج نیس ...
دوست داری چند سالگی ازدواج کنی؟
والا من همیشه با خودم میگفتم ۲۵ سالگی ازدواج میکنم ولی شوهرم که تو ۲۰ سالگی اومد خواستگاری خوشم اومد ازش و ازدواج کردم الان تو ۲۵ سالگی یه ماه دیگه دخترم به دنیا میاد😅