2777
2789
عنوان

کمکککک

37 بازدید | 3 پست

سلام. تا حالا تجربه استفاده از قرص اعصاب داشتید؟؟ این حرف ها و فکرای بدی که راجع به مصرف قرص اعصاب تو جامعه هست درسته؟؟ آیا واقعا حال آدم رو بدتر میکنه؟ آدم معتاد میشه و یه بیماری رو خوب می کنه ده تا بیماری دیگه به جونمون میندازه؟؟ برای درمان وسواس شدید و اضطراب به نظرتون چقدر تاثیرگذاره؟ به نظرتون چند درصد ممکنه بعد از درمان دوباره وسواسم برگرده؟؟ می ترسم یه مدت خوب بشم دوباره بیماریم برگرده حتی بدتر بشه. میخواستم از RTMS دولتی استفاده کنم که بازم هزینه ش برام زیاده. دیگه شاید همون دارو درمانی رو برم.

واقعیتش استفاده مدام رو نمی‌دونم ولی وقتی دارم روانی میشم پوکساید میخورم خوب میشم حداقلش ولی زیاد نم ...

اینطوری که خیلی بده. حال آدمو بدتر میکنه. باید زیر نظر پزشک باشی کم و زیاد کنی سرخود یا قطع کنی حالت بدتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری که خیلی بده. حال آدمو بدتر میکنه. باید زیر نظر پزشک باشی کم و زیاد کنی سرخود یا قطع کنی حالت ...

دکتر گفتش هر وقت فشار روانی بهت وارد میشه میتونی مصرف کنی یا هروز یکی بخور من مشکل معده دارم و اذیت میشم پس هروقت فشار وارد شد میخورم