2777
2789
عنوان

چرا اسکل شدم نیاز عاطفی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 74 پست
ازدواج و درس با همدیگه منافاتی ندارن اگر مرد خوب و آدم حسابی ازت خاستگاری کرد ازدواج کن بالاخره نیاز ...

دقیقا ازدواج خوب باعث پیشرفته و از بلاتکلیفی درمیای دیگه روند زندگیت مشخصه و به کارت می‌رسی و پیشرفت می‌کنی منتظر نیستی دیگه کسی پیدا بشه و ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج و درس با همدیگه منافاتی ندارن اگر مرد خوب و آدم حسابی ازت خاستگاری کرد ازدواج کن بالاخره نیاز ...

ایشااله ببینیم چی میشه

البته بچه تر بودم خواستگار داشتم مامانم نمیگفت

الان بزرگتر شدم ۵ ساله خونه ام هیچکی منو ندیده یه مکس نر هم اطرافم پر نمیزنه😂

ایشااله ببینیم چی میشهالبته بچه تر بودم خواستگار داشتم مامانم نمیگفتالان بزرگتر شدم ۵ ساله خونه ام ه ...

من خودم یک دختر هم سن و سال خودت و تنهام خیلیم نیاز عاطفی دارم 

اما تنهایی هزار هزار شرف داره به بودن با آدمها و روابط سطح پایین که هیچی بهم اضافه نمیکنن 

چیزی که برای خودم انتخاب کردم به توام گفتم 

من مجرد و تنها میمونم تا زمانی که خاستگار خوب و باب دلم بیاد تا اون موقع تمرکزم رو میزارم رو کار و مهارت و... 

نیاز عاطفی و عشق رو مقدس می‌دونم نباید عشق رو خرج هر ننه من غریبی کرد 

عا من آبان میشم ۲۲😂اره باو رابطه رو ولش دهنت سرویس میشه خدایی با یه چی خودتو سرگرم کن بگذرهمن چون ت ...

منم زمان کنکور اینجوری بودم طبیعیه 😅😅😅

بعد از کنکور اصلا دیگه بهش فکر نکردم اون زمان من از یک نفر خیلی خوشم میومد شبانه روز بهش فکر میکردم ولی بعد کنکور کلا یادم رفت اینقدر سرم شلوغ شد

ولی خوب کلا احساس عاطفی و عشق با آدم درستش خیلی خوب و قشنگه نمیشه که به خاطر درس و دانشگاه بخوام نادیده بگیرم 

من خودم یک دختر هم سن و سال خودت و تنهام خیلیم نیاز عاطفی دارم اما تنهایی هزار هزار شرف داره به بودن ...

آفرین دقیقا

پسرای امروزی خیلی بد شدن اصلا دروغگو و ....

میان وابستت میکنن و میرن بسیار هم تنوع طلب شدن

با کار خودتو درگیر کن من چون درس میخونم تو خونه تنهام همش تحت فشارم بدتر 

وگرنه بیرون برم باشگاه برم به اینچیزا فک نمیکنم

منم زمان کنکور اینجوری بودم طبیعیه 😅😅😅بعد از کنکور اصلا دیگه بهش فکر نکردم اون زمان من از یک نفر ...

دقیقا تو کنکور آدم به ترک دیوار هم حس پیدا میکنه😂🤦🏻‍♀️