2777
2789
عنوان

چرا اسکل شدم نیاز عاطفی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به فکر دوست پسر و این رابطه های آبکی و دوزاری نباش 

اگر خاستگار با موقعیت خوب اومد قبول کن 

اگر نیومد بیخیال باش 

الان کل توجهت رو بزار رو درس و کنکور 

نیاز عاطفی رو باید در چهارچوب ازدواج و با آدم درست تجربه کرد 

مثل منی تقریبا منم دو ماه دیگه ۲۲ میشم تا الان رابطه عاطفی نداشتم 

ولی دلم برا خودم میسوزه 🤣میگم حس قشنگی رو تا الان تجربه نکردم دیگه بسه ،از اون طرفم اهل دوست پسر نیستم قصد ازدواج هم اصلا نداشتم چون تازه سال دومه دانشگاهمه ولی همین احساس عاطفی داره منو به سمت ازدواج میکشونه

اصلا به فکر دوست پسر و این رابطه های آبکی و دوزاری نباش اگر خاستگار با موقعیت خوب اومد قبول کن اگر ن ...

نه بابا من دوس پسر اسمش هم بهم استرس میده😂🤦🏻‍♀️مگه مغز خر خوردم وسط کنکور.

خواستگار دنبال ازدواج نیستم فعلا سنم کمتره دوست دارم دانشگاه اینا برم

من داشتم و از همهٔ درسام عقب موندم افت کردم ذهنم درگیرش بود گاهی حرفمون میشد خیلی اذیت میشدم

نمراتم افتضاح شد با اینکه خیلی درس خوندنو دوس داشتم نمیتونستم مثل قبل تمرکز کنم موقع امتحانات نهایی بود

تو که دفعه اوله اگه وارد رابطه بشی بنظرم خیلی ذهنت درگیرش میشه

آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷

مثل منی تقریبا منم دو ماه دیگه ۲۲ میشم تا الان رابطه عاطفی نداشتم ولی دلم برا خودم میسوزه 🤣میگم حس ...

اینقدر زندگیم بلاتکلیفه که ازدواج هم نمیشه کرد😂با خودم میگفتم ایشالله بعد ۲۵ سالگی

دانشگاه هم رفتم باید با کار و اینا و بیرون رفتن خودمو سرگرم کنم بگذره

اینقدر زندگیم بلاتکلیفه که ازدواج هم نمیشه کرد😂با خودم میگفتم ایشالله بعد ۲۵ سالگیدانشگاه هم رفتم ب ...

ببین می‌دونم چی میگی خوب 

منم از ازدواج خوشم نمیاد میگم زوده و اینا 

ولی به نظرم سنم اینقدر کم نیست که تا الان تنها بودم 😅

نه بابا من دوس پسر اسمش هم بهم استرس میده😂🤦🏻‍♀️مگه مغز خر خوردم وسط کنکور.خواستگار دنبال ازدواج ن ...

ازدواج و درس با همدیگه منافاتی ندارن 

اگر مرد خوب و آدم حسابی ازت خاستگاری کرد ازدواج کن 

بالاخره نیاز عاطفی داری دیگه منکرش نشو 

برعکس این دوست پسر های قرامساق علاف نه تنها نیاز عاطفی ادمو برطرف نمیکنن بدتر مایه درد سر و عذاب هستن حواست رو جمع کن تو دام شون نیوفتی 

من داشتم و از همهٔ درسام عقب موندم افت کردم ذهنم درگیرش بود گاهی حرفمون میشد خیلی اذیت میشدمنمراتم ا ...

نه بابا نمیشم

البته میفهمم چی میگیا من خودم ۲ سال پیش تو مجازی یه مدت کوتاهی به یکی وابسته شدم رل هم نبود هیچ یه صحبت عادی منو بدبخت و وابسته کرد بااینکه کوتاه بود ولی رید به اون سالم