2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتی چایی رو بخوری بعد عکس بگیری ؟ اونم همچین عکس تاری ؟ چه چایی کمرنگ اب زیپویی هم ریخته مادرشوه ...

عکس یهویی شد دیگه 🌝🤣 عالی بود تازه دمه عکس تار افتاده 

مادر شوهرم از مادر خودم بیشتر بهم محبت می‌کنه 🤣این حرفا به عشق من نمیاد

عکس یهویی شد دیگه 🌝🤣 عالی بود تازه دمه عکس تار افتاده مادر شوهرم از مادر خودم بیشتر بهم محبت می‌کن ...

بمونین برای همدیگه 😁 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

🤣 ممنونم عزیزم بوس به قلب مهربون شما 😘😻🌷🩷💞،یکی از کاربرا اومد بی ادبی کرد من نمی‌دونم چرا مردم ...

تاپیک فانه دیگه ، اونم شاید می‌خواسته شوخی کنه به دل نگیر 

شام چی درست کرده خانم مادر شوهر  ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تاپیک فانه دیگه ، اونم شاید می‌خواسته شوخی کنه به دل نگیر شام چی درست کرده خانم مادر شوهر ؟

حالا برای شام زوده نمی‌دونم 🤣 هرچی باشه من میخورم دستش درد نکنه من کشته مرده دست پختشم

حالا برای شام زوده نمی‌دونم 🤣 هرچی باشه من میخورم دستش درد نکنه من کشته مرده دست پختشم

برو یه سر و گوشی آب بده یه کمکی بکن بهش ، همینطوری می‌شینی میاد پذیرایی می‌کنه چای میده دستت نچ نچ نچ نچ 

حالا مادرشوهر من دستپختش خوب نیست  از آشپزی هم متنفره خیلی کم پیش میاد غذا درسته کنه اینم شانس مایه ،  ولی اخلاقش خوبه آدم درستیه ذاتش خوبه همینش هم کلیه راضی ام ازش 😁

تازه الان رفته برام نون گرم هم آورده 🤣میخواستم بازم از این تریبون ازش تشکر کنم مرسی

این رفتارهای زیبا متقابل باشه زیباترم میشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊