2777
2789
عنوان

سمی ترین مادر مادرمنه

225 بازدید | 20 پست

اصلاااا سممم خالص هرچی بگم کم گفتم ...هیج جارو نداریم بریم بابچه هام شوهرمم یه ادم مضخرفه اخر هفته بمونم خونه دعوامون میشه این یکی دو روز رو میام اینجا از اون لحظه که میرسم شروع میکنه باز این اومد اینجا خدا کنه سرطان بگیری نمیدونم به بچه هام میگه خدا بکشتتون کی میشه دیگه نیاین اینجاو.......۵دیقه به دیقه میگه غذا بده بچت عوضش کن بخوابونش اصلا روانیم کرده دوبهم زن برای یه دقیقشه حرف منو به خواهرم میزنه حرف اونو به من برای همه کس اینجوریه ....چند روز یبار غذا درست میکنه اشپزخونه همه چرک و روغن و کثییییف ...

قبلا براش تمیز میکردم از وقتی مریض شدم دیگه نمیتونم 

ازبس گفت ایشالا سرطان بگیری اخرش گرفتم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

باخوشی میگه ها هاااا شوهرت خوب بهت میکنه اخیییش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم به نوبه خودش خیلی سمیه و نه تنها من بلکه خیلیا از دستش عاصی ان

دقیقا مادر منم همه ازش بدشون میاد ولی یه نقاب خیلی خوب داره برای غریبه ها نمازخوووون

اونوقت یه سری ها میان میگن آره مادر فلانه بهمانه اخه این مادره؟؟؟

دقیقا مادر منم همه ازش بدشون میاد ولی یه نقاب خیلی خوب داره برای غریبه ها نمازخوووون

افررین

اینم جلو غریبه ها زیاد خودشو نشون نمیده

ولی خب کلافه شدم از دستش به خدا

پر از انرژی منفی و اعصاب خورد کن

ولی خیلی مدارا میکنم باهاش

افرریناینم جلو غریبه ها زیاد خودشو نشون نمیدهولی خب کلافه شدم از دستش به خداپر از انرژی منفی و اعصاب ...

من از خونه خودم فراریم ازاینجا هم اینجوری ..‌‌..افسردگی شدید گرفتم اصلا حالم خوب نیست ...این نقل و نباته دهنشه هی راه میره میگه خدا بکشتتون انشالا پدرتون دربیاد سرطان بگیرین مرض بگیرین نمیدونم چرا میاین اینجا

مامان منم . حال ندارم تعریف کنم ولی . نرو عزیزم نرو تو خونت بشین

خونه خودم ازاینجا بدتره یه شوهر خیلی بد دارم

نمی دونم چی بگم ایشاله زندگیت قشنگ بشه عزیزم

ممنون فدات

میدونم خیلی اذیت میشی

ولی برو آب دور سر مادرت کن بخور

تاحالا مادرت زیر این و اون نخوابیده اونم توخونه پدرت با یکی دوتا هم نه

حتی الان که شصت و خورده ایی سالشه

و....

اصلا مفهوم مادر برا من رنگ باخته درکی ازش ندارم

مادر منم سم خالصه جلوی غریبه ها یه جوریه فکر میکنن فرشتس ولی منو خیلی آزار داد الان باردارم بدترین حال رو دارم ولی حاضر نیستم 5 دقیقه برم خونش دردشو نمیفهمم حسودی میکنه بهم یا چی ولی خیلی زهر داره