2777
2789
عنوان

از وقتی از سایت رفتم دیگه گناه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 45 پست

با کسی دوست نشو؛

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

انتخاب با خودتونهبا یه فرد حرف بزنیپستاشو توی تایپک‌ها ببینیتایپکاشو ببینی میتونی مقداری به شخصیتش پ ...

اره منم همینارو کزدم تو تاپیکاش انقدر عاقل و با سواد  بود همه ازش مشورت میگرفتن

من ستارم 🎆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یکیشون اننننقدر اولش خودشو خوب نشون داد حرفای منطقی و...بعذ همش میگفت آدم باید یکیو داشته باشه ...

😂😂😂 عزیزم خدا داده ادم مریض و جن ده و دروغگو

از کجا میدونی شاید مرد بوده اون کاربر

اون روزم یه تاپیکی دیدم  موضوعش اعتقادی که داری بگو شاید یکی خوشش نیاد یه کاربری میگف رابطه خارج از ازدواج 

باید داشته باشی 😐🥴

کلا اینجا با کسی دوست نشو اصلا ، 

عزیزمن شما خودت جزو اون دسته ازادمای سست عنصری 

مشکل ازبقیع نیست ازخودته 

وگرنه  ماها چندبن ساله هستیم هیچ چیز بدی ندیدیم اگه هم دیدیم ردکردیم  بعدم مگه اینجا سایت دوست یابیه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ولی این راهش نیست روی خودت کار کن انقدر سست و تاثیرپذیر نباشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

😂😂😂 عزیزم خدا داده ادم مریض و جن ده و دروغگو از کجا میدونی شاید مرد بوده اون کاربراون روزم یه تاپ ...

بعصیاشون خییییلی عجیبا آنقدر مغزتو میشورن خوب شد من دیرتر فرار نکردم 😄

من ستارم 🎆

اینجا جای دوست شدن نیستش آخه اصلا.

من دوست مجازی یه وقت یکی رو سالهاااااا وبلاگشو خوندم بعد کم کم اندکی دوست شدیم. ولی همونم اگر کمی صمیمیتم بیشتر شده یا به رد و بدل کردن شماره رسیده بعدها پشیمون شدم.

هیچ علاقه ای به دوست مجازی ندارم. ترجیح میدم آدمارو حضوری ببینم بشناسم که بتونم به عنوان دوست حسابشون کنم.

ولی این راهش نیست روی خودت کار کن انقدر سست و تاثیرپذیر نباشی

چون من هیچ دوستی نداشتم مجازی فک کردم اینم عین دوستی های واقعیه و همه ادم حسابین سریع فهمیدم نه از این خبرا نیست 

من ستارم 🎆

اینجا جای دوست شدن نیستش آخه اصلا.من دوست مجازی یه وقت یکی رو سالهاااااا وبلاگشو خوندم بعد کم کم اند ...

چون من هیچ دوستی نداشتم مجازی فک کردم اینم عین دوستی های واقعیه و همه ادم حسابین سریع فهمیدم نه از این خبرا نیست 

من ستارم 🎆

چون من هیچ دوستی نداشتم مجازی فک کردم اینم عین دوستی های واقعیه و همه ادم حسابین سریع فهمیدم نه از ا ...

والا آدم های واقعی هم همشون درست و حسابی نیستن. همه جا باید مواظب باشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

والا آدم های واقعی هم همشون درست و حسابی نیستن. همه جا باید مواظب باشی

نه منظورم دوستای قدیمی خودمه کسایی ک میشناسم بعد دیدم اینجا همه باهم دوستن تاپیک میزارن برا هم فک کردم منم میتونم

من ستارم 🎆

نه منظورم دوستای قدیمی خودمه کسایی ک میشناسم بعد دیدم اینجا همه باهم دوستن تاپیک میزارن برا هم فک کر ...

ببین عزیزم

حرف من این هست که خب دیدی این ادم کلا باهات فرق داره و اصلا اولش هم فکر میکردی حسابیه، نباید در عرض یک روز در حدی ازش تاثیر بگیری که بری کاری رو که خلاف ارزشهاته انجام بدی. همین