2777
2789
عنوان

کسی ک همچنین تجربه‌ای داره بیاد بگه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 96 پست
الان چند سالته؟ازدواج کردی دوباره؟

31هستم الان

نه ازدواج نکردم، دانشگاه رفتم و شاغلم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنم کمه هنوز ۱۵ سالمع

باز میتونی فروشنده بشی دستبند درست کنی بفروشی سر سفره عقد خیلی رک میتونی بگی نه و حق طلاقو بگیری 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

حداقلش اینه که در خانواده خودت مسئول یک زندگی نیستی، کم و بیش خانوادت فراهم. میکنن، اما فردا بعد از ...

اخه پدرو مادرم طلاق گرفتن مادرم ب زور یه نون رو پیدا میکنه بخوره چه برسه ب من🥲

الانمم از خونه‌ای ک اجاره گرفته بودن بعد از چند ماه دارن بیرونش میکنن از اون خونه🥲💔

عقل داری بخدا😐💔

تنهایی اذیت می کنه ولی خوب آدم مناسب نبود، یکی دوموردم بود از ترس پروندم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
😭😐بابا من ادم نمیشمممم

خب الان بشو 

هیچ وقت دیر نیست 

این که این حرفها رو میزنع اصلا نرمال نیست قابل اعتماد نیست 

معلوم هم هست نمیخات داره قشنگ مشکلاتشو بولدتر میکنه

نکات خوبش؟بزار بداشو بگم خسیس،وابسته به مادر،کار نکردن،بدون مسئولیت پذیری دختر مردمو برای بدبختی آور ...

یا خدا 15 سالته می خوان هلت بدن تو یه زندگی با همچین ادم بی مسولیتی ؟  این پسر خودش رو هم نمی تونه جمع کنه بعد یه نفر دیگه هم می خواد ببره خونشون؟ 

این عمو می خواد تو رو از سر خودش باز کنه.  شوهر که کنی دیگه جلو چشمش نیستی هر چی هم بگی دو تا می زنه تو سرت می گه ساکت شو برو بشین خونه شوهرت صدات هم درنیاد!   اون طرف هم تو رو بی کس گیر میارن هر بلایی بخوان سرت درمیارن! 

تا شوهر نکردی  هر چی هم نداشته باشی باز امید به اینده و یه ازدواج خوب داری کت بتونه نجاتت بده!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خب الان بشو هیچ وقت دیر نیست این که این حرفها رو میزنع اصلا نرمال نیست قابل اعتماد نیست معلوم هم هست ...

ممنون عزیزم حرفات کلا حقع اخع توی این وسط من بکارتمو از دست دادم اینو چیکار کنم😔🥲

مهمه؟