2777
2789
عنوان

کسی ک همچنین تجربه‌ای داره بیاد بگه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 96 پست
ببیندعاقلانه بخوای فکر کنی اصلا سوال پرسیدن نداره! نه این ادم زندگی نیستمگه اینکه احساسی بخوای بمونی

اخه دوسش دارم🙄💔

بعدم فکر میکنم میگم هیچ هدفی برای اینده ندارهههه چکارش کنمم

😐😭من چ بدبختم😐اخه عموهام میگن باید ادامه بدی جدا نشی فلان...

ببخشید عموهات حرف مفت میزنن اگر ب بدبختی رسیدی میان کمکت؟

تو باید باهاش زندگی کنی ن اونا،، بعد میگن ب ما جه میخواستی زنش نشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوسش دارم🙄💔بعدم فکر میکنم میگم هیچ هدفی برای اینده ندارهههه چکارش کنمم

پس بحث احساست وسطه، نمیدونم باید ی جوری تغییرش بدی این ادم ک میگی نمیشه روش حساب کرد بعدش ب مشکل میخوری

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نکات خوبش چیا هست؟ من مرد فقیر ترو به پولدار بداخلاق یا خیانت کار یا عصبی ترجیح میدم

نکات خوبش؟

بزار بداشو بگم خسیس،وابسته به مادر،کار نکردن،بدون مسئولیت پذیری دختر مردمو برای بدبختی آوردن،نمیزاره برم درس بخونم ۱۵ سالمه اونم ۲۵ وقتی خودش پایینه منو هم میخاد بکشه پایین

نکات خوبش چیا هست؟ من مرد فقیر ترو به پولدار بداخلاق یا خیانت کار یا عصبی ترجیح میدم

نامزد اسی غیرت کار کردن رو نداره، فقیر نیست

😐😭من چ بدبختم😐اخه عموهام میگن باید ادامه بدی جدا نشی فلان...

لزوما همه عموها دلسوز نیستن 

یه دختر خاله داشتم تو خونه ما خاله هام ریخته بودن رو سرش که همین خواستگارت خوبه.  کی تو رو می گیره  قبول کن سنت داره می ره بالا و ... 

یک سال بعد همین دو تا خاله ام خونمون بودن و می گفتن فلانی هم بدبخت شد رفت!  الان 20 سال از اون موقع می گذره و سه بار رفته برای طلاق و نتونسته!   دو تا بچه داره و همه این سالها با سختی خودش کار کرده و خرج خودش دراورده! 

همه شوهر کردنی ارزش نداره! 

پس فردا عموت می ره پی زندگی اش و تو می مونی که دست و پا بزنی شاید بتونی از این چاه خودت بیرون بکشی شاید هم نتونی! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نکات خوبش؟بزار بداشو بگم خسیس،وابسته به مادر،کار نکردن،بدون مسئولیت پذیری دختر مردمو برای بدبختی آور ...

15سالته و ازدواج😐😐😐😐

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

فردا بعد عروسی قراره چی بخورین بهتره الان جدا بشی اگه کسی چیزی گفت بگو پس بعد ازدواج خرج خورد و خوراکمو صما باید بدین

ببین بقیه تو موقع بدبختیت قرار نیست بیان کنارت باشن پس اگه میدونی کاری اشتباه پر قدرت جلوشون وایسا

نکات خوبش؟بزار بداشو بگم خسیس،وابسته به مادر،کار نکردن،بدون مسئولیت پذیری دختر مردمو برای بدبختی آور ...

اسی بیخیالش شو خیلی کوجولویی من دو سال از نامزدتم بزرگترم مخم سوت کشید از ویژگیهای خوبش

فراموشش کن خیلی سنت کمه 

سنتی و زوری

منم کوچیکی نامزدی بودم خاستم بهم بزنم نمیزاشتن، بزور بهمش زدم، حتی کلی کتکم خوردم ولی بهمش زدم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹