2777
2789

من از ترک دیوارم حرف بزنم یه چیزی میگن که خلاف حرف منو ثابت کنن اصلا یه جور عجیبی گارد دارن نسبت بهم 

یا اینکه مادرشوهرم یه چیزی گفت من نشنیدم گفتم چی؟ دیدم خواهرشوهرم یهو چنان برگشت با چشم غره نگاه کرد که یه لحظه گفتم نکنه حرف بدی زدم. یه چی گفتن انقدر واکنش داشت؟ 

یا شوهرم خوشش نمیاد از کارش سوال بپرسن هی اذیتش میکنن چون میدونن بدش میاد از عمد الکی سوال میپرسن و میخندن و دست برنمیدارن

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اون دخترای هار و سلیطه نیستم این رفتارارو که میکنن خودمم حس بدی نسبت به خودم میگیرم

عزیزم می‌دونم ولی کلا خانواده شوهر هرکاری بکنی یک چیزی از توش درمیاد من آدمهایی دیدم که سالها به خانواده شوهر خدمت کردن با کوچکترین حرفی چه کارها که باهاش نکردن

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
عزیزم می‌دونم ولی کلا خانواده شوهر هرکاری بکنی یک چیزی از توش درمیاد من آدمهایی دیدم که سالها به خان ...

واقعا برام سواله همه ی خانواده شوهرا انقدر دیدشون نسبت به عروس منفیه؟ 

🤍🐼🥥
من یه جاری دارم سلیطه ایه بیا و ببین. گاهی میگم خداروشکر که هستش این از پس این قوم بر میاد حداقل

وای خوشبحالش کاش ماهم میتونستیم سلیطه باشیم من که مثل خنگام

🤍🐼🥥
چاره ای نیست ازدواج همین جوریه

یه سوال دارم . میخوام ببینم مشکل از منه یا کلا همه اینجوری ان

مثلا ببین الانکه فکرشو میکنم میگم چرا تو فلان موقعیت این حرفو نزدم توذهنم که مرور میکنم خوووب به ذهنم میرسه حرفایی که نزدمو 

ولی تو اون موقعیت هرچی به ذهنم فشارمیارم هیچ جمله ای به ذهنم نمیرسه درجواب بگم. دلیلش چیه

🤍🐼🥥